Dorian Popa vrea să facă un copil, după despărțirea de Babs! „Până la 40 de ani am timp”

Dorian Popa (36 de ani) șochează! Prins la „înghesuială” de Anamaria Prodan la podcastul acesteia, artistul a dezvăluit că intenționează să devină tătic în patru ani de zile, mai precis până la vârsta de 40 de ani. Se știe, însă, că artistul tocmai s-a despărțit recent de iubita sa, Claudia Iosif, alias Babs, cu care a fost împreună timp de 11 ani de zile.

Dorian Popa:  „Eu zic că în patru ani fac copil. E un plan”

Invitat în podcastul moderat de Anamaria Prodan, Dorian Popa a făcut o declarație care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Chestionat de impresară, influencerul a dezvăluit că își dorește foarte mult să aibă copii și să-și întemeieze o familie, în următorii ani. Din păcate, în prezent, Dorian este singur, după ce s-a despărțit de iubita sa, Claudia Iosif, alias Babs, după o relație de mai bine de 11 ani. 

Dorian are acum 36 de ani, iar marea sa dorință este să devină tată în următorii patru ani. 

 „Îmi doresc un copil, cu siguranță! Când o să fiu pregătit din toate punctele de vedere și o să simt că este momentul potrivit. 

Fac 36 de ani, mai am timp, eu am spus că până la 40 fac copil. Eu zic că în patru ani fac copil. E un plan”, i-a mărturisit Dorian impresarei Anamaria Prodan.

Dorian speră să întâlnească în curând femeia potrivită, alături de care să-și întemeieze familia mult-visată. 

 „Eu provin dintr-o familie destrămată și îmi doresc ca al meu copil să aibă familia întreagă. Nu spun că nu aș putea să fiu și mamă, și tată pentru copilul meu, aș putea să o fac cu brio, dar mă gândesc că este sănătos ca acel copil să aibă ambii părinți și punct.

Și, dacă să spunem că nu va avea parte de întreaga familie, pentru că mama și tata nu se vor mai înțelege, cu siguranță ideea de familie și de unitate trebuie să rămână până nu vom mai fi, chiar dacă vom fi sau nu împreună”, a mai spus Dorian Popa.

Babs și Dorian s-au despărțit după 11 ani foto Instagram

De ce s-au despărțit Dorian Popa și Babs? „Am greșit…”

Dorian Popa (35 de ani) și Claudia Iosif (alias Babs) au șocat pe toată lumea atunci când au anunțat că au pus capăt unei relații de 11 ani.  Apropiații se așteptau îndrăgostiții să ajungă în sfârșit la altar și să facă un copil. 

Iată însă că cei doi au luat-o brusc pe căi separate, iar Claudia (39 de ani) și-a făcut bagajele și a plecat din vila luxoasă a artistului. 

Dorian Popa a mai fost întrebat de impresară dacă infidelitatea ar fi fost, de fapt, cea care a dus la destrămarea cuplului lor. Răspunsul artistului a lăsat loc la o serie de interpretări. 

„Am greșit! Cred că este de ajuns să spun asta! Nu am cercetat niciodată să văd cum mi s-a greșit înapoi, dar, cu siguranță, poate că au existat greșeli și din partea cealaltă. 

Eu sunt de părere că o relație se strică din ambele puncte de vedere și eu vreau să cred că, deși atunci când o relație se termină, este așa ca o furtună. 

Noi, Claudia și eu, avem puterea să reușim să ieșim la liman și să avem o relație de prietenie decentă.

Eu cred că asemeni oricărui cuplu care depășește un anumit număr de ani vechime, amândoi ne-am dorit ca relația să meargă. De multe ori, cred că din cauza gândirii mai puțin deschise și poate din cauza faptului că suntem proaspăt ieșiți de sub comunism, că până la urmă asta este, da?!

Mai avem nevoie de vreo 20, 30, 40 de ani ca să gândim occidental. Tindem să ne fie frică să ieșim din relații! Pur și simplu cred că relația noastră se împotmolise. Greșeli au fost de ambele părți, poate chiar au fost mai multe greșeli din partea mea. Niciodată nu am spus că m-am comportat perfect în relația asta”, a mai declarat Dorian Popa, în cadrul podcastului Anamariei Prodan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net