Dragoș Pătraru îşi retrage emisiunea „Starea Naţiei” de la Prima TV. „Decizia e luată de ceva timp”

Ultima actualizare:

„Starea nației“ pleacă de la Prima TV. Dragoş Pătraru a făcut anunțul pe canalul oficial de YouTube al emisiunii. Realizatorul a explicat motivele din spatele deciziei în videoclipul publicat miercuri seară (19 aprilie): „Aşadar, pe scurt, plecăm ca să nu ajungem să ne certăm aiurea de la nenorociţii ăştia de ...”.

„Starea Nației” pleacă de la Prima TV, după cinci ani de difuzare continuă / Foto: Captură video
„Starea Nației” pleacă de la Prima TV, după cinci ani de difuzare continuă / Foto: Captură video

„Decizia e luată de ceva timp, dar am tot amânat momentul, pentru că este greu, foarte greu (...) Dincolo de frecuşurile inerente, inclusiv editoriale, care-s normale, mai ales în cazul unei emisiuni care-şi ia toată libertatea posibilă şi uneori chiar mai mult decât atât, am decis să scoatem emisiunea de la tv”, a transmis Dragoș Pătraru într-un videoclip publicat pe YouTube.

Motivul din spatele deciziei

„Relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică. În sensul că noi livram marfa la zi, fără nici o întârziere, iar clientul nostru nu plătea marfa livrată la timp, acumulând întârzieri pe care noi nu le puteam accepta. Astfel, între a avea în continuare o emisiune la televizor şi stima de sine, pe care aproape că o pierdusem, am ales să salvez stima de sine.

Decizia e luată de ceva timp, am încercat până în ultimul moment să negociem, să rezolvăm cumva. Din păcate, nu s-a putut. (...) Deocamdată, noi am reziliat contractul pentru neplată. (...) Așadar, pe scurt, plecăm ca să nu ajungem să ne certăm aiurea de la nenorociţii ăştia de bani. Sigur că-mi pare rău, sigur că nu aşa aş fi vrut să se termine relaţia asta, dar na, aşa e în viaţă”, a mai spus acesta.

De asemenea, Dragoș Pătraru a mai transmis celor care au urmărit „Starea Nației”, sau vor să o facă, emisiunile vor putea fi văzute zilnic, la liber, pe canalul de YouTube al emisiunii.

„Starea Nației” a fost creată în februarie 2013, iar Prima TV a fost al patrulea post TV care a găzduit emisiunea. La început, a fost difuzată la România TV, apoi la TVR, Digi 24 și din nou la TVR în 2017. În ultimii cinci ani, emisiunea a fost difuzată neîntrerupt la Prima TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net