E jale printre fanii serialului Westworld! HBO a făcut anunțul dezamăgitor

Ultima actualizare:

Westworld este un serial de patru sezoane produs de HBO, din 2016 până în 2022, producția ce poartă semnătura genialului J.J. Abrams fiind inspirată de un film revoluționar din 1973. În ciuda succesului și a distribuției de senzație, HBO a anunțat că Westworld este un capitol închis și a anulat demararea unui nou sezon.

Creatorii serialului sperau că vor mai lucra la un sezon

În ultimele patru sezoane, co-creatorii Lisa Joy și Jonathan Nolan, au dus telespectatorii într-o odisee uluitoare, ridicând ștacheta cu fiecare pas. Le suntem extrem de recunoscători, alături de distribuția, producătorii și echipa lor extraordinar de talentată, precum și tuturor partenerilor noștri de la Kilter Films, Bad Robot și Warner Bros. Television. A fost o onoare să le fim alături în această călătorie”, se arată într-un comunicat al HBO, citat de huffpost.com

Serialul, al cărui debut a fost marcat de interpretarea magistrală a maestrului Anthony Hopkins, a rulat timp de patru sezoane. Ultima serie a făcut deliciul publicului, firul epic având un final deschis interpretărilor subiective ale fanilor.

Cu toate acestea, creatorii sperau că li se va oferi șansa de a mai realiza un sezon care să încheie complet povestea. Acțiunea are loc în lumea fictivă Westworld, un parc de distracții cu decor tip western, ce are în spate, de fapt, o tehnologie avansată.

Parcul este populat cu androizi sintetici denumiți "gazde". Vizitatorii umani, majoritatea milionari excentrici sunt numiți "nou-veniți" sau "oaspeți".  Aceștia pot face ce vor în parc fără a exista represalii din partea „gazdelor”.

Așa se ajunge la situații extreme când invitații ajung să violeze sau să măcelărească, efectiv androizi, doar pentru a-și descărca frustrările. Totul se schimbă, atunci când unii androizi devin conștienți de ceea ce se petrece, de fapt, și se revoltă, acțiunea lor demascând și alte planuri, mult mai periculoase, ale administratorilor parcului, clonare în formă de androizi, gestionarea unei conștiințe comune sub formă de inteligență artificială etc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
Mihai Bobonete jpg
anca dumitra colaj instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net