Florin Chilian, dezvăluiri cutremurătoare: „Am trăit prin canalele de la Olimpia”

Ultima actualizare:

Invitat în cel mai recent episod al podcastului „Altceva cu Dorian Artene”, Florin Chilian (53 de ani), a relatat amintiri dureroase din copilăria sa. Artistul a povestit cum a trăit în canalele de la Olimpia, cum fura mâncare când mama lui pleca cu lunile, dar și cum era „uitat” la internat.

Florin Chilian, dezvăluiri cutremurătoare
Florin Chilian, dezvăluiri cutremurătoare

Viața și peripețiile lui Florin Chilian ar putea fi transpuse cu ușurință într-un film. Cântărețul a dus-o foarte greu în tinerețe și nu s-a ferit niciodată să vorbească despre copilăria sa zbuciumată. În podcastul „Altceva”, artistul a povestit cum a ajuns să trăiască prin canale după ce tatăl său l-a abandonat.

Florin Chilian: „Tatăl meu a zis: «Vai, ce urât e. Nu-i al meu»”

„La 9 luni după ce m-am născut, tatăl meu a zis: «Vai, ce urât e. Nu-i al meu». A divorțat... De acolo a început nebunia pentru că am trăit prin canalele de la Olimpia.

La un moment dat unul din grupurile astea de interese din București, un avocat, m-a întrebat dacă știu să ajung la Olimpia din centrul vechi. Îi zic: «pe deasupra sau pe dedesubt?»”, a povestit artistul în podcastul lui Adrian Artene.

După divorțul părinților, tatăl său „și-a văzut de viața lui”, în timp ce mama lui Florin Chilian dispărea „cu lunile de acasă”. Și-a reîntâlnit tatăl abia în clasa a XII-a.

Viața grea din tinerețe a sintetizat-o într-un mod cât se poate de simplu. „În copilărie am un singur cuvânt ce mă privește: foame”, a spus cunoscutul cântăreț.

A fost uitat de părinți în internat

Interpretul a povestit și alte secvențe din copilăria dificilă. Vedeta a vorbit despre momentul când a fugit dintr-un internat, după ce fusese „uitat” acolo timp de o săptămână.

„La un moment dat mă dusesem la un cămin, internat din acela unde te lăsa câte o săptămână și de unde uita să mă ia, evident, și am fugit. Deci și acum am amintiri, cred că aveam vreo trei ani. Am păcălit-o pe educatoarea care săraca stătuse câteva ore pentru că ăștia nu mai ajungeau să mă ia de acolo.

Într-o sâmbătă, am fugit, am luat mașina, m-am dus la bunicul, este singurul om căruia îi spun bunicul, era un machedon bătrân care trăia cu bunica mea. Nu erau căsătoriți, nu era bunicul meu bun, dar era singurul om pe care l-am considerat «familie» cu adevărat vreodată.

La un moment dat am furat o tricicletă. Evident că nu puteam urca pe ea că eram cât masa, dar am împins-o până acasă. Am ajuns la bunicul. Evident că în cinci minute a apărut părintele cu copilul, era o fetiță, și i-a dat-o bunicul. Pe urmă dintr-un cuțit mi-a făcut o tricicletă”, a spus Florin Chilian.

Florin Chilian a furat și a cântat la metrou

Un alt moment dificil al copilăriei lui Florin Chilian s-a petrecut când „mama lui era plecată cu lunile”. Alături de un prieten drag din copilărie, artistul a ajuns să fure mâncare și să cânte la metrou pentru a supraviețui.

„Mergeam la alimentară unde se lăsau lăzile... Așteptam să adoarmă dacă era vreun paznic și furam de acolo... ca să avem ce mânca. Eram copii. Cu Sile am cântat în metrou. Când s-a deschis metroul, eu cu Sile am fost la inaugurare. Nu am mamă și n-am tată, dar sunt singur la părinți. Cântam pe la oameni, așa mi-am luat primul pulover, era cu șapte numere mai mari”, a povestit Florin Chilian.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net