Jurnaliști români, care au transmis de pe frontul din Ucraina, recunoscuți de principesa Margareta

Ultima actualizare:

Casa Regală a României a organizat un eveniment dedicat organizaţiilor sau persoanelor care s-au remarcat prin curaj, în situaţii de risc, sau pentru sprijinul umanitar acordat.

Principele Radu a elogiat răspunsul „exemplar" al societăţii româneşti, care a „impresionat întreaga Uniune Europeană şi mediul transatlantic". „La un moment dat, ne-a ajuns în faţa ochilor o realitate, aceea pe care o reprezentaţi dumneavoastră, cei care veţi fi premiaţi pentru un exemplar aport civic, faptul că societatea civilă românească, (...) a dovedit, în anul 2022, că se află în primele rânduri ale familiei demne a naţiunilor lumii din spaţiul european şi transatlantic", a declarat Principele Radu.

Seară regală pentru echipa Observator Antena 1

Laurențiu Rădulescu, reporterul Observator Antena 1 care a transmis de pe frontul din Ucraina din primele clipe ale izbucnirii războiului a fost unul dintre premianți, în cadrul evenimentului desfăşurat la Palatul Regal.

O recunoaștere care aparține în primul rând echipei din care fac parte. Una extrem de importantă, ținând cont că vine din partea Casei Regale. Totodată, o diplomă pe care am vrea să o ducem cu prima ocazie în Ucraina. Pentru că despre acei oameni am relatat de-a lungul acestui an. Și tot ei sunt cei care trebuie să știe că România este alături de ei", a transmis Laurențiu Rădulescu, reporter al echipei Observator, de la Antena 1.

Echipa Observator Antena 1 formată din reporterul Laurențiu Rădulescu, cameramanul Cosmin Herea, cameramanul Răzvan Petrescu și asistentul Mihai Dumitrașcu a transmis în direct, încă din primele clipe ale războiului din Ucraina, de la cea mai fierbinte graniţă din lume.

A fost singura echipă de televiziune românească prezentă în estul Ucrainei atunci când a început războiul, pe 24 februarie, în Mariupol, oraș ocupat acum de Rusia. Ulterior, echipa Observator a mai fost de 3 ori în Ucraina, în toate orașele atacate - Mariupol, Herson, Kiev, Melitopol, Bucha, Irpin.

În zecile de reportaje și transmisiuni în direct, telespectatorii au putut urmări poveștilor românilor prinși în zona de conflict, imagini în exclusivitate, precum și interviuri cu oficiali.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net