MasterChef 2022. Chef Foa a răbufnit după gestul șocant al unei concurente: «Eu n-am făcut așa ceva în viața mea»

Etapa confruntărilor de la Masterchef este una plină de presiune. Concurenții trebuie să demonstreze nu doar că stăpânesc foarte bine tainele bucătăriei, ci și că sunt mai creativi decât adversarii lor. În etapa de miercuri seara, jurații s-au bucurat de preparate excepționale, însă au fost și martorii unor momente care i-au șocat. 

image
Chef Foa a sancționat-o dur pe Andreea Farcaș Sursă foto: PRO TV

Chef Foa a fost complet uimit de gestul făcut de una dintre concurentele aflate sub presiunea duelului. Andreea Farcaș, Musty Camara și Alin Marinică s-au luptat pentru a obține un loc în următoarea etapă a competiției. Pusă în fața presiunii însă, Andreea Farcaș a clacat și a făcut o greșeală pentru care Chef Foa a taxat-o foarte dur. 

stanga
dreapta
chef foa jpeg
chef hadad chef foa gogosi marocane png
Chef Foa (1) jpg
Chef Foa jpg
Chef Joseph Hadad jpg
Chef Joseph Hadad (1) jpg
image png

Ingredientul cheie cu care cei trei au trebuit să pregătească un preparat de excepție a fost reprezentat de carnea de vită. Andreea nu a fost încântată când a aflat acest lucru și a menționat că nu obișnuiește să gătească des vită.

Chef Foa, reproșuri dure la adresa unei concurente

A reușit să se mobilizeze și a pregătit un muschi de vită cu sos de vin roșu și mangetout tras la tigaie. La final a decis să arunce restul de carne rămasă la gunoi, iar Chef Foa a reacționat dur când a aflat asta!

image
Andreea Farcaș a părăsit competiția Sursă foto: PRO TV

"Data viitoare când arunci mușchiul de vită, să mă chemi și pe mine. Și mie îmi plac aroganțele acestea, dar eu nu am făcut așa ceva în viața mea!", a declarat, vizibil deranjat, Chef Foa. În final, jurații au decis că este momentul ca Andreea să cedeze șorțul și să părăsească competiția. 

Musty, apostrofat de o coechipieră

În timp ce se străduia de zor să pregătească paltoul, concurenta a avut timp să îi facă totuși câteva observații adeversarului său, Musty. Când a observat că Musty gătește cu mai multe accesorii la mână, Andreea l-a apostrofat în mod direct: "Să gătești cu brățările alea la mână și cu inelele nu este tocmai igienic", au fost cuvintele concurentei. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg