Mona Nicolici a vorbit, fără perdea, despre rivalitatea dintre ea și Andreea Esca! Ce a spus fosta prezentatoare TV: „Eram concurente, luptam”

Antena 1 și Pro TV au fost dintotdeauna două posturi de televiziune concurente, la cârma cărora în trecut se afla Mona Nicolici și Andreea Esca, cea care este și în prezent emblema trustului din Pache Protopopescu. Despre cele două mereu s-a zvonit că ar fi existat o rivalitate, iar Mona a elucidat misterul. 

Mona Nicolici și Andreea Esca / foto: Colaj Click!
Mona Nicolici și Andreea Esca / foto: Colaj Click!

Recent, fosta prezentatoare a Antenei 1 a fost prezentă în cadrul podcastului moderat de Adrian Artene și a vorbit despre perioada în care concura cu Andreea Esca, la pupitrul știrilor. 

Mona Nicolici: „Ne admiram reciproc și luptam” 

În perioada în care activa în lumea televiziunii, Mona Nicolici mărturisește că ea și Andreea Esca au fost „concurente” doar prin prisma faptului că lucrau la cele două posturi. Relația dintre ele era alta, dând dovadă de admirație reciprocă. 

„Am regretul că n-am fost în perioada lor de glorie, atunci când era o nebunie în tot ce făceau, și o atmosferă faină, și experimentau tot ce se putea. Atât doar că eu am avut șansa să fiu în Antenă, Andreea la Pro, noi două eram concurente, ne admiram reciproc și luptam. Ea a rămas, eu nu știu dacă aș fi avut răbdarea să stau să fac un jurnal atâția ani de zile. Nu știu pentru că, la un moment dat, devine rutină. Pe mine m-a ținut în priză faptul că aveam jurnale atât de complete și complexe cu tot ceea ce înseamnă jurnalist de televiziune, de la reportaj, interviu, interviu în studio, transmisiune în direct.”, a mărturisit Mona Nicolici. 

Cum o descrie Mona Nicolici pe Andreea Esca 

Fiind emblemele unor posturi concurente, era inevitabilă atenția pe care și-o acordau una celeilalte. Mona Nicolici a mărturistit că a avut ocazia de a se întâlni față în fața cu știrista, pe care a descris-o ca fiind „un spirit vedel, optimist”. 

„O urmăream pe Andreea, evident că o urmăream și știu că ne urmăream reciproc. Îmi plăcea stilul ei așa vestic de prezentare, îmi plăcea cum punea accentele, cât de dezinvoltă era. Da, am urmărit-o și o urmăresc și acum. Îmi e foarte dragă și din perspectiva faptului că se implică în foarte multe evenimente și ne-am și întâlnit și este un spirit foarte vesel, optimist.”, a continuat Mona Nicolici. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net