Mona Nicolici, adevărul despre relația cu Radu Coșarcă: „El se credea superior!”

Mona Nicolici și Radu Coșarcă au format „duo-ul de aur” al Antenei1 în anii ‘90, fiind poate cel mai de succes cuplu de prezentatori de știri din România, la acel moment. Cei doi se completau de minune, și au plasat, la vremea aceea, Observatorul pe locul 1 în topul audiențelor, peste jurnalul prezentat de rivala de la Pro TV, Andreea Esca.

În anii ’90, Mona Nicolici (56 de ani) făcea o echipă imbatabilă pe micile ecrane împreună cu Radu Coşarcă şi era una dintre vedetele de top ale Antenei 1. 

Ea și Radu Coșarcă au format cel mai iubit și popular cuplu de prezentatori de știri al acelor vremuri, însă Mona a decis să se retragă din televiziune în 2006. 

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai  de la Kanal D, vedeta a dezvăluit care era relația dintre ea și colegul Radu Coșarcă, la acel moment. 

Mona Nicolici: „Nu-mi plăcea atitudinea lui: superioară”

„Era arogant și el știe asta pentru că i-am spus-o. Cred că o perioadă nu mi-a plăcut felul în care se raporta la mine și faptul că, ca orice bărbat, ca să câștige competiția încerca să fie mai presus.

Nu am ieșit vreodată să ne întâlnim în afara studioului cu familia sau să bem o cafea amândoi, însă, în momentul în care intram în studio, eram profesioniști în adevăratul sens al cuvântului și ne ajutam foarte mult în aproape orice situație. 

Nu-mi plăcea atitudinea lui: superioară. Era ca și cum el era mai deștept decât mine, le știa pe toate și cumva ne împungeam în fiecare zi. Dar, la sfârșitul programului, ne îmbrățișăm și ne felicitam pentru fiecare jurnal bun pe care-l făceam”, a declarat Mona Nicolici, la Kanal D.

Mona Nicolici a părăsit televiziunea în 2006

Originară din Turnu Măgurele, județul Teleorman, Mona Nicolici a absolvit Facultatea de Instalații în cadrul Universității de Construcții București, în 1993, după care a urmat un masterat în Relații Publice și Comunicare. 

Timp de 11 ani, a fost jurnalist de televiziune. A fost, pe rând, redactor de știri, producător, editor și prezentator. În 2006, ea a decis însă să se retragă de pe sticlă.

Cunoscuta prezentatoare de știri a făcut parte din echipa Antenei 1 din 1992 până în anul 2001. Apoi a fost jurnalist și prezentator de știri la B1 TV, pentru ca, din 2004 până în 2006, să ocupe scaunul de consilier de comunicare al Ministrului Economiei de la acea vreme.

În prezent, fosta prezentatoare a știrilor de la Antena 1 își desfășoară activitatea in cadrul unei companii multinaționale, unde ocupă poziția de director al departamentului Sustenabilitate. „Misiunea Verde” este emisiunea pe care o realizează la Europa FM. 

Fosta prezentatoare TV s-a căsătorit în anul 1992 cu omul de afaceri Mihai Nicolici, cu care are doi copii: Vlad, în vârstă de 28 de ani, care este actor la Teatrul din Bacău, și Maria, de 21 de ani, studentă la Regie de Teatru. Cei doi au avut însă un divorț discret. 

În urmă cu cinci ani, la scurtă vreme după despărțirea de primul ei soț, Mona s-a recăsătorit cu chef Cezar Munteanu, împreună cu care în prezent conduce un restaurant select din București.

„Acum toată lumea crede că sunt jurnalist la Europa FM, dar eu am doar o emisiune acolo. Eu sunt antreprenor, consultant în sustenabilitate şi CSR (Responsabilitate Socială Corporativă, n.r.), am şi un restaurant cu soţul meu. Şi sunt şi la un master de Conservare a biodiversităţii, unde sunt bursieră’”, a dezvăluit aceasta într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner George Mihăiță
netflix pixabay jpg
16EE2AE7 8DA9 4F50 A7F8 92B133981BC7 jpeg
petronela rotar captura video jpg
lia sotia sotului meusezon 26 1 webp
netflix shutterstock jpg
larisa uta facebook jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net