Motivul pentru care soția lui Andrei Duban nu își mai dorește încă un copil. Cum a reacționat actorul: „Poate nu cu mine”

Grațiela Duban a făcut dezvăluiri inedite în podcastul susținut de Jorge. Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou mămică. De ce refuză partenera lui Andrei Duban să facă al doilea copil? Iată mărturisirile ei. 

Grațiela și Andrei Duban
Grațiela și Andrei Duban

Andrei și Grațiela Duban trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 15 ani și au împreună un băiețel pe nume Armin, în vârstă de 12 ani. De-a lungul timpului, fanii s-au întrebat despre longevivul cuplu de ce au ales să facă doar un singur copil. Ei bine, vedeta a lămurit totul în ceea ce privește acest subiect și a mărturisit că nu își mai dorește sub nicio formă să devină mamă pentru a doua oară. 

Motivul pentru care Grațiela Duban nu își mai dorește copii

Invitați în cadrul podcastului moderat de Jorge, Grațiela și Andrei Duban au făcut mărturisiri inedite despre viața lor de familie. Chiar dacă el și-a mai dorit un copil, de-a lungul timpului, vedeta susține că nu mai vrea să rămână însărcinată, pentru că un copil îi este de ajuns, așa că al doilea nu ar fi decât o sarcină nedorită. Mai mult, partenera actorului recunoaște că nici prima dată nu și-a dorit să rămână însărcinată, ci a fost pur întâmplător. 

„Nu știu dacă îmi mai doresc un copil. Ideea este că nu zic nu, dar nu sunt pregătită din punct de vedere emoțional. La primul aveam o inconștiență și de asta l-am făcut”, a spus Grațiela Duban în podcastul lui Jorge. 

În tot acest timp, Andrei Duban, înzestrat cu simțul umorului așa cum îl știm cu toții, a intervenit printre cele spuse de soția sa și în spirit de glumă, a adăugat: „Poate nu își mai dorește copii cu mine”. 

„Eu mă gândesc des să facem încă un copil”

Pe de altă parte, Andrei Duban a precizat nu doar o dată, ci în repetate rânduri că spre deosebire de soția sa, el își mai dorește un copil. Cu toate acestea, actorul de comedie nu pune presiune pe partenera sa și încearcă să îi respecte decizia.

 „Eu mă gândesc des să facem încă un copil, ea se gândește mai rar. Îi respect dorința, nu pun presiune pe ea, ea duce tot greul. Eu pot doar să asigur cuibul”, spunea la un moment dat Andrei Duban. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
BeFunky collage (27) jpg
FotoJet (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net