Motivul real pentru care Adela Popescu și Radu Vâlcan au decis să se mute la țară. Prezentatoarea TV a spus adevărul

Adela Popescu a făcut dezvăluiri inedite în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar. Se pare că actrița se gândește să se mute din București, însă nu singură, ci împreună cu familia. Mai mult, prezentatoarea TV și soțul ei au început deja să-și construiască o casă la Șușani, acolo unde aceasta a copilărit.

De ce și-au făcut casă în Șușani Adela Popescu și Radu Vâlcan / colaj: Click!
De ce și-au făcut casă în Șușani Adela Popescu și Radu Vâlcan / colaj: Click!

Motivul pentru care Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc casă la Șușani

De curând, Adela Popescu a fost prezentă într-un podcast moderat de Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre dorința de a se muta din București. Se pare că actrița și soțul ei au început deja să își construiască o casă în satul natal al vedetei.

Mai mult, soția lui Radu Vâlcan spune că are o legătură profundă cu meleagurile în care s-a născut, iar de fiecare dată când are timp, merge la Șușani pentru a-și încărca bateriile și a-și regăsi echilibrul.

Cât despre partenerul ei, aceasta spune că s-a integrat cu ușurință în mediul ei și îi place tare mult să își viziteze socrii, însă nu și-ar dori să se mute acolo definitiv. Nici cei 3 copiii ai lor nu par să fie dezamăgiți de faptul că s-ar putea muta.

 Adela Popescu spune că Andrei, Adrian și Alexandru se simt foarte bine în sânul familiei de la țară și se bucură de fiecare dată de vizitele făcute la Șușani. În plus, pentru vedeta Pro Tv, sărbătorile petrecute în satul natal alături de cei dragi, au devenit o tradiție.

Mihai Morar: Luați în calcul să vă mutați la Oradea?

Adela Popescu: Ani de zile am visat să mă mut la Alba Iulia, nu mă întrebați de ce….Eu toată viața am visat la un oraș din provincie, și ce să vedeți, ne facem casă la Șușani.

Mihai Morar: De ce vă faceți casă la Șușani? Pe Radu l-a cam dat peste cap, nu că nu i-ar plăcea la tine la țară.

Adela Popescu: Și totuși mi-a spus: „Iubita, nu e prea frumos, mergem că îți place ție, dar totuși, nu e prea frumos”. A fost sincer omul, dar nu contează asta. Continuând povestea cu copiii (…) eu cred că viața lor în București este sterilă, cred că experimentează mult mai puțin decât am experimentat eu, că mă dau exemplu pe mine. Cred că, în anul acesta, când ei sunt foarte mici, în care totul li se pare magic, să meargă cât mai des la țară.

Adela Popescu: „Este esențial să stea cât mai mult la țară”

Pe de altă parte. Adela Popescu recunoaște că nu se vor muta la Șușani, iar asta pentru că nu le permite cariera, însă i-ar fi plăcut ca fiii săi să crească la țară. Vedeta consideră că în acest fel, copiii pot evolua mai frumos, iar stilul de viață pe care îl pot avea la sat este mult mai sănătos, decât cel de la oraș.

„Nu ne vom muta la Șușani. Domeniul nostru de activitate nu ne permite asta și cred ca nici nu mi-ar plăcea să mă mut acolo, dar cred că în vacanțele lor (…) Visez ca vacanțele de vară să le petreacă cu totul la Șușani.

Nu mai e atmosfera idilică pe care am avut-o eu, dar cu toate astea, pentru evoluția lor, mi se pare că în anii ăștia de copilărie este esențial să stea cât mai mult la țară. Nu vorbesc doar de mâncare bio și așa mai departe, să trăiască acolo. Mie mi s-a făcut dor(…)”, a declarat Adela Popescu despre mutarea la Șușani, în podcastul lui Mihai Morar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net