Ellias a lansat o melodie senzațională de sărbători!

Ultima actualizare:

Ellias, un stilist-artist din Sibiu, a lansat piesa ”Oprește Planeta” chiar de Crăciun, iar acum se bucură de succes. Melodia este pe sufletului oamenilor, iar videoclipul este de-a dreptul emoționant.

Elias a lansat ”Oprește planeta”
Elias a lansat ”Oprește planeta”

Atunci când nu este stilist sau nu lucrează în domeniul modei, Alin Deju face muzică iar numele de scenă este Ellias. Bărbatul care pare model, are deja la activ șapte piese senzaționale și videoclipuri interesante, în care a pus suflet și asta se vede atunci când le dați play sau le ascultați. Însă și de data aceasta solistul a făcut la fel cu noua sa piesă specială care se numește "Oprește planeta" la care a filmat un videoclip extrem de interesant despre care vă spunem mai multe detalii.

"Piesa "Oprește planeta" mi-a fost prezentată de Ovidiu Junghiatu cu care am mai colaborat la o piesă prin Voicesmedia. Categoric am acceptat acest proiect muzical pentru că este o piesă de suflet, o melodie de familie. Am ales să o lansez chiar de Crăciun pentru că oamenii erau în perioada aceea acasă și aveau timp să mediteze la viață, la ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

Am lansat "Oprește planeta" pentru că are acel mesaj când ai vrea să spui stop pentru că nu mai poți, nu mai reziști la ce se întâmplă în jurul tău. O piesă din suflet pentru suflete", ne-a mai mărturisit solistul care este foarte încântat de ceea ce face.

Tot el ne-a mai spus că muzica și textul, dar și vioara sunt realizate de Ovidiu Junghiatu iar de muzică și orchestrație s-a ocupat Andy Robert. La videoclipul piesei au lucrat o echipă de 8 persoane și au filmat 2 zile. Tot Ellias ne-a povestit că pentru acest videoclip și-a dorit să filmeze la o biserica fortificată din Satul Hosman, din Sibiu, satul său natal, care este unul săsesc. Însă nu s-a mai putut într-un final și până la urmă au filmat într-o biserică săsească. Va invităm să urmăriți videoclipul în continuare și să ne spuneți părerile voastre despre acesta.

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net