Noii concurenți propuși spre Exil la Survivor România. Decizia Războinicilor a ridicat semne de întrebare

#Survivor România
Ultima actualizare:

În jocul de duminică seara, 20 martie, s-a disputat o nouă recompensă, ambele echipe tragând tare pentru a primi noi provizii de mâncare. După ce au ieșit de pe teren, Faimoșii și Războinicii au fost nevoiți să propună din nou două nume pentru Exil, din fiecare trib.

Noii concurenți propuși spre Exil la Survivor România Foto: Captură Video
Noii concurenți propuși spre Exil la Survivor România Foto: Captură Video

Ca în fiecare ediție, concurentul din fiecare echipă care a avut cel mai bun timp pe traseu în aducerea punctului trebuie să fie cel care propune un coleg din tribul său pentru a merge în Exil. Faimoșii au pierdut din nou la jocul de recompensă în fața Războinicilor, astfel că sunt destul de îngrijorați în privința jocului de imunitate de mâine. 

Un nou consiliu de Exil la Survivor

Cătălin Zmărăndescu a încercat să propună să se ia o decizie colectivă în privința Exilului și să decidă toți Faimoșii pe cine vor trimite pe insula cealaltă din tribul lor, pentru a face o strategie în vederea câștigării jocului de imunitate. Elena Chiriac a replicat însă că ea și-ar dori să se joace după reguli în continuare și doar cel care a obținut cel mai bun timp pe traseu să nominalizeze după cum consideră de cuviință.

Citește și: CRBL, atac acide la adresa lui TJ Miles: «E un fătălău» Replica a venit imediat: «Ești ratat» Nominalizările spre eliminare

TJ Miles și Relu Pănescu, propuși spre Exil

La Faimoși, cel mai bun timp pe traseu l-a adus Cătălin Zmărăndescu. Sportivul a ales să îl trimită în Exil pe TJ Miles, motivând că din echipa lor el este singurul băiat care nu a trecut prin această experiență.

Ăsta e jocul. Nu o iau personal niciodată. Poate o să fie mai ușor pentru mine. Sunt pregătit pentru orice. Mă duc cu capul sus și sper să câștigăm imunitatea.”, a declarat TJ. Războinicii au început să șușotească între ei că această decizie ar fi în avantajul lor la jocul de imunitate.

La Războinici, cel mai bun timp a fost obținut de Mihaela, noua concurentă. Aceasta l-a propus pe Relu Pănescu, fiind a treia oară deja în care concurentul se află în această ipostază neplăcută.

În edițiile trecute, Relu și-a întrebat colegii dacă nu cumva au ceva personal cu el, având în vedere că îl trimit mai mereu în Exil. De data aceasta însă, Relu Pănescu a acceptat decizia mai ușor, fiind deja obișnuit cu condițiile vitrege de pe cealaltă insulă.

Nici măcar nu a ajuns să se familiarizeze cu noi. Eu sunt un perfecționist, nu pierd niciun cuvânt, niciun gest. Voi reflecta în Exil.”, a spus Relu.

Citește și: Cine sunt noile concurente de la Survivor România. Au intrat deja și pe traseu!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net