Noul „Joker”, considerat cel mai prost film al anului. A fost aspru criticat de cinefili

Noul film „Joker”, denumit oficial „Joker: Folie à Deux”, unul dintre cele mai așteptate lungmetraje ale anului, a avut premiera la Londra, pe 25 septembrie 2024. Cu toate că producția a fost așteptată cu sufletul la gură de către fani, se pare că toți cei care au vizionat-o au descris-o ca fiind „cel mai prost film al anului”.

„Joker: Folie à Deux”, considerat cel mai prost film al anului / foto: captură video
„Joker: Folie à Deux”, considerat cel mai prost film al anului / foto: captură video

„Cel mai prost film pe care l-am văzut. Primul a fost preferatul meu, dar acesta este cel mai rău. O decădere incredibilă a seriei”, „O insultă pentru genul acesta de filme”, „Nu mi-a plăcut că a cântat constant”, „Am crezut că nu se va termina niciodată. Partea mea preferată a fost când Phoenix îi pune mâna peste gura lui Gaga și spune «nu mai cânta»”,

„Nu recomand deloc, a fost un film de tip muzical”, sunt doar câteva dintre părerile celor care au vizionat „Joker: Folie à Deux”, în care joacă Joaquin Phoenix și artista Lady Gaga, pe platformele dedicate cinefililor, în secțiunea dedicată criticilor și feedbackului.

„Am ieșit de la mizeria asta de film... Nu este cazul să mergeți la Joker 2”, a scris și Costi Ioniță pe pagina sa personală de TikTok.

Cel mai prost film din 2024

Continuarea regizorului Todd Phillips pentru apreciatul său film „Joker” din 2019 a fost evaluată oficial ca fiind „cel mai prost film de benzi desenate din toate timpurile”, precum și „cel mai prost film din 2024”, potrivit tabloidului britanic Metro

De asemenea, a devenit primul film de benzi desenate de la Hollywood din istorie care a primit un rating D CinemaScore din partea publicului din ziua în care a fost lansat.

„Joker: Folie à Deux”, un musical în care Joaquin Phoenix a revenit în rolul lui Joker și cântăreața americană Lady Gaga i s-a alăturat ca Harley Quinn, a obținut în box office-ul din SUA încasări de 40 de milioane de dolari, sub estimările de 50-65 de milioane ale analiștilor. Revista Variety descrie încasările de acum ca fiind un dezastru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bobonete sorin bontea jpg
netflix pixabay png
Banner Adrian Minune
pepe raluca pastrama jpg
diana sosoaca vadim tudor jpg
drame de vazut pe netflix jpg
andreea balan victor cornea colaj instagram jpg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net