Paula Chirilă, dezvăluiri neașteptate despre noul iubit. Cine este „bărbatul misterios” care o duce în vacanță

Paula Chirilă rupe tăcerea și vorbește, pentru prima dată după mult timp, despre viața sa amoroasă. Dintotdeauna caracterizată de discreție în ceea ce privește viața personală, acum vedeta de televiziune rupe tăcerea și dezvăluie faptul că și-a refăcut viața. În curând va pleca într-o vacanță demult dorită alături de iubit.

Paula Chirilă / foto: Social media
Paula Chirilă / foto: Social media

Vedeta alege să păstreze în continuare discreția în ceea ce privește identitatea bărbatului cu care își împarte acum viața. Cei doi vor pleca în curând în vacanță în Grecia, destinație pe care ea dorește să o viziteze de ani de zile. 

Paula Chirilă și noul iubit se pregătesc de vacanță

Paula Chirilă și iubitul misterios se pregătesc să plece în vacanță în Grecia, unde vor vizita Zakynthos, Lefkada și Corfu, acolo unde se vor întâlni și cu câțiva prieteni. Vedeta a mai declarat, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, faptul că ea și partenerul său de viață se vor bucura de 10 zile pline de distracție și relaxare. 

„Plec în Grecia (...) Doamne ferește (n.r. nu se duce singură în vacanță). Este, este și e bine. Pur și simplu am uitat (n.r. să vină la un festival din Capitală). Stau vreo zece zile și nu eram eu foarte hotărâtă. Facem Zakynthos, Lefkada și Corfu și acolo ne întâlnim cu niște prieteni înainte de plecare”, a declarat Paula Chirilă, la Xtra Night Show.

Merge pentru prima dată în vacanță în Grecia 

Unele dintre cele mai puternice dorințe ale vedetei de televiziune sunt acelea de a vizita Grecia și Spania. Până în prezent, în prima țară menționată a mers o singură dată, în interes de serviciu, pe insula Evia. 

„Eu nu am fost niciodată în Grecia, e prima oară. E aproape și e foarte frumoasă. Așa visez (n.r. să își ia o casă), ori în Grecia, ori în Spania. Abia aștept să descoper tavernele, mie îmi place mâncarea grecească, e fabuloasă (...) Am fost pe insula Evia (...) Eram cu treabă (...) Abia aștept”, a mai spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
andreea balan  facebook jpg
banner mirabela dauer png
netflix pixabay jpg
banner Vali Vijelie
image png
man 5545037 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net