Paula Chirilă, dezvăluire de zile mari! A mărturisit că a fost atrasă de Connect-R: „Eram fiartă pe el!”

Paula Chirilă a făcut o dezvăluire de zile mari! Concurenta emisiunii „Te cunosc de undeva!” a mărturisit în cadrul emisiunii de la Antena 1 faptul că în trecut s-a simțit extrem de atrasă de Connect-R. Momentul de sinceritate i-a surprins pe mulți.

Connect-R și Paula Chirilă / foto: Colaj Click!
Connect-R și Paula Chirilă / foto: Colaj Click!

În nouă gală „Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbăta aceasta, 13 aprilie 2024, de la 20.00, la Antena 1, ȋl va pune pe Connect-R, unul dintre concurenţii sezonului 20 al transforming show-ului ȋntr-o situaţie inedită: va sta față în față cu el. Paula Chirilă se va transforma în Viorica de la Clejani, iar Romică Țociu se va transforma în Connect-R. 

Paula Chirilă a avut crush pe Connect-R

În următoarea gală a emisiunii de transformări, telespectatorii vor avea parte de un show inedit, dar și de o mărturisire de zile mari făcută de Paula Chirilă. 

„Am pus melodia pe slow ca să ȋnţelegem ce zice!”, a povestit Paula Chirilă la antrenamentele de canto,. în emisiunea de la Antena 1.

 „Când ȋl auzi pe Relu, așa, la prima mână, ai zice că merge, dar e foarte complicat…mitraliera aia de cuvinte e ceva…”, a spus Romică.

Profesoara de actorie, Adriana Trandafir, le-a transmis concurenţilor: „Trebuie să recunoaștem că al nostru Connect-R e ca Eminem!”, nu ȋnainte de a-i da un sfat preţios lui Romică: „Dacă nu face exerciţiu clasic de dicţie, cu creionul ȋn gură, astfel ȋncât să se audă fiecare terminaţie a cuvintelor, nu câștigă partida!”.

Într-un moment de disperare, Romică a mărturisit că noul sezon este dificil pentru el: 

 „Nu știu ce a avut cu mine ruleta asta, dar m-a rapp-ăit de m-a nenorocit. Și acasă vorbesc ȋn versuri!”.

Paula Chirilă nu s-a lăsat nici ea mai prejos, și i-a transmis următoarele partenerului său de scenă: „Connect-R a fost crush-ul meu, eram fiartă pe el. Să nu te pună n-aiba să mi-l strici, că te nenorocesc!”, a fost dezvăluirea făcută de actriță, în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net