Diferenţa mare de vârstă dintre Tudor Chirilă şi iubita lui, Iulia Mîzgan. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un deceniu

O țară întreagă îl cunoaște pe marele artist Tudor Chirilă, dar puțini sunt cei care știu cine este partenera de viață a acestuia. Actorul formează un cuplu cu Iulia Mîzgan de mai bine de un deceniu și au împreună doi copii minunați. Deși este o persoană sinceră atunci când vine vorba despre cariera sa, pe atât de secretos este atunci când vine vorba de familia sa. Cine este Iulia Mîzgan, iubita îndrăgitului artist, și ce diferență de vârstă este între ei.

Ce diferență de vârstă există între Tudor Chirilă și iubita lui, Iulia Mâzgan / Foto: Arhiva Click!
Ce diferență de vârstă există între Tudor Chirilă și iubita lui, Iulia Mâzgan / Foto: Arhiva Click!

Actor, dar și cântăreț cunoscut și apreciat, Tudor Chirilă are o viață reușită și pe plan personal. Este într-o relație de mai bine de un deceniu cu iubita sa Iulia Mîzgan, deși mama copiilor lui este o prezență foarte rară în lumina reflectoarelor. Împreună încă din 2012, cei doi au doi băieți, Ivan și Petru, de 6 și 8 ani, pe care îi iubesc enorm. Dar cine este partenera de viață a artistului?

Ei bine, Iulia Mîzgan are propria ei afacere de succes și nu are nici cea mai mică legătură cu showbiz-ul, cu toate că și-a însoțit iubitul la evenimente publice, fanii aproape că pot număra pe degetele de la o mână dățile în care a apărut alături de Tudor Chirilă. Ea se ocupă de ani buni de afacerea cu jucării pe care o deține și îi merge de minune, iar cifra de afaceri este una foarte bună.

Ce diferență de vârstă există între Tudor Chirilă și Iulia

Artistul este un familist convins și își iubește nebunește iubita și copiii, cu toate că între cei doi este o diferență destul de mare de vârstă, dar acest aspect nu a stat în calea iubirii lor. Partenera de viață a lui Tudor Chirilă este cu 10 ani mai tânără decât artistul, în vârstă de 49 de ani. Bineînțeles, cum am menționat, este doar un număr, căci cei doi nu au ținut niciodată cont de această diferență și nu își pot imagina viața unul fără celălalt.

În ciuda faptului că formează un cuplu de zile mari, Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan nu sunt căsătoriți. Care este motivul pentru care nu fac acest pas?

Cred că ar trebui să ne preocupe mai mult respectul și iubirea. Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită. Fiindcă ea a fost la bază un instrument social. Era un instrument social de care lumea, până la urmă, nu știu cât mai are nevoie.

Nu cred că este obligatoriu să fii căsătorit ca să poți avea un parteneriat de-o viață, de exemplu. Mai ales că acum este reglementat parteneriatul și prin faptul că dacă ai o relație de peste opt ani, partenerul tău începe să aibă aceleași drepturi și la un partaj, și la împărțirea lucrurilor, dacă e să ajungem aici, în zona aceasta mai mercantilă a despărțirilor.

Căsătoria și nunta, mai ales, care vor, chipurile, să fie un fel de start în viață. Masa de nuntă, restaurantul, salonul de nunți, trupa de cover-uri de la nuntă, DJ-ul, mâncarea, florile, toate astea sunt parte din spectacolul nunţii, consecinţă a căsătoriei la Starea Civilă. Genul acesta de evenimente nu ne plac nici mie, nici partenerei mele, iar aici ne-am potrivit”, a mărturisit Tudor Chirilă, într-un interviu acordat revistei Taifasuri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net