Tudor Chirilă, adevăratul motiv pentru care nu a luat-o de soție pe Iulia Mîzgan: „Un instrument social...”

Tudor Chirilă nu este doar un artist de succes, ci și un familist convins. Iubește și este iubit de mai bine de 10 ani, de când formează un cuplu cu Iulia Mîzgan, femeia care i-a oferit doi copii, Ivan și Petru. În ciuda faptului că formează un cuplu de zile mari, cei doi nu sunt căsătoriți. Ce părerea are Tudor despre acest lucru, dar și cum privește ideea de nuntă, a mărturisit chiar el. 

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan / foto: Social media
Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan / foto: Social media

Tranșant din fire și pe cât se poate de discret atunci când vine vorba de familie și viață personală, Tudor Chirilă are grijă totuși să nu-și neglijeze fanii atât de tare, astfel că le mai oferă câte-o informație din când în când. 

Solistul de la Vocea României a mărturisit că nu este adeptul unor astfel de evenimente precum căsătoria sau nunta. Are grijă la valorile și principiile după care trăiește și pe care i le insuflă și celor doi copii. Cât despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu partenera lui, este acela că privește căsătoria ca pe un „instrument social” pe care nu-l consideră necesar pentru a-ți întemeia un cămin. 

„Pentru mine nu, nu înțeleg de ce (n.r. – căsătoria) ar fi un subiect tabu. Nu mi se pare că este o instituție care mai aduce ceva important. Cred că ar trebui să ne preocupe mai mult respectul și iubirea. Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită. Fiindcă ea a fost la bază un instrument social. Era un instrument social de care lumea, până la urmă, nu știu cât mai are nevoie.

Nu cred că este obligatoriu să fii căsătorit ca să poți avea un parteneriat de-o viață, de exemplu. Mai ales că acum este reglementat parteneriatul și prin faptul că dacă ai o relație de peste opt ani, partenerul tău începe să aibă aceleași drepturi și la un partaj, și la împărțirea lucrurilor, dacă e să ajungem aici, în zona aceasta mai mercantilă a despărțirilor.

Căsătoria și nunta, mai ales, care vor, chipurile, să fie un fel de start în viață. Masa de nuntă, restaurantul, salonul de nunți, trupa de cover-uri de la nuntă, DJ-ul, mâncarea, florile, toate astea sunt parte din spectacolul nunţii, consecinţă a căsătoriei la Starea Civilă. Genul acesta de evenimente nu ne plac nici mie, nici partenerei mele, iar aici ne-am potrivit”, a mărturisit Tudor Chirilă, într-un interviu acordat revistei Taifasuri

Cum își educă artistul copiii și ce relație are cu ei 

Se spune că cel mai frumos lucru în viață este să fii părinte, dar pe cât de minunată este această experiență, pe atât de dificil poate fi câteodată. 

Tudor Chirilă conștientizează cât de important este echilibrul în creșterea băieților lui, astfel că încearcă să le impună reguli sănătoase, fără a deveni însă un părinte rigid și dur. 

„Copiii mei îmi dau lecții în fiecare zi. Cred că toți copiii oferă lecții, dar trebuie să știi cumva să le accepți. Felul în care ei încep să privească lumea de foarte multe ori e o lecție și pentru noi, adulții.

Încerc să îi cresc în spiritul valorilor pe care le-am primit și eu fără să fiu neapărat un tată excesiv de rigid și de sever. Dar încerc să impun niște limite și cred că fiecare copil are o anumită vârstă pentru a înțelege niște lucruri.

Trebuie să te comporți într-un fel cu un copil de 2 ani, într-un fel cu un copil de 4 ani, în alt fel cu un copil de 6 ani. De exemplu, unui copil de 2 ani e absolut OK să-i dai libertate totală, atâta vreme cât el nu poate înțelege conceptul de reguli.

Unui copil de 6 ani trebuie să-i instaurezi totuși niște rutine, să le aibă deja instalate – să-și facă patul, să se spele pe dinți de două ori pe zi, dimineața și seara, să înceapă ușor-ușor să aibă responsabilitatea temelor lui, să și le facă singur, să vorbească despre ele și să înțeleagă că în viață nu totul se obține cu un click pe telefon. Este foarte important. Și asta le explic copiilor mei în fiecare zi”, a mai precizat Tudor Chirilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net