Iubita lui Tudor Chirilă a ajuns de nerecunoscut! Ce schimbare majoră a făcut anul acesta

Tudor Chirilă (49 de ani), rebelul solist de la “Vama”, ne-a arătat în ultimii ani și latura lui de familist. Asta de când a întâlnit femeia perfectă, care l-a și făcut tătic de două ori. Este vorba despre Iulia Mîzgan (38 de ani), o prezență delicată, discretă, feminină, care se pare că a adus numai lucruri bune în viaţa juratului de la “Vocea României” (PRO TV). Sunt de mai bine de 10 ani împreună, însă ea a fost mereu discretă. Totuși a dezvăluit prin ce schimbare majoră a trecut în urmă cu câteva luni. Iulia Mîzgan a ajuns de nerecunoscut!

Schimbarea majoră din viața iubitei lui Tudor Chirilă
Schimbarea majoră din viața iubitei lui Tudor Chirilă

Schimbarea majoră din viața iubitei lui Tudor Chirilă

Iulia Mîzgan este originară din Bistrița, a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi lucrează în marketing şi relaţii cu publicul, la un post de radio. I-a dăruit solistului doi băieţi, Ivan și Petru, în 2014 și în 2016, iar fotografiile afişate pe Instagram creionează o lume perfectă, în care cei patru se completează perfect.

„Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită. Copiii mei sunt foarte liberi și sociabili, dar înțeleg foarte bine și conceptul de regulă. Am stabilit cu toții niște reguli și ei au încercat să le respecte. De multe ori ne-am mulțumit cu încercatul, dar a ieșit bine, într-un final”, spunea Tudor Chirilă în urmă cu ceva timp, pentru Viva.

Iubita lui Tudor Chirilă. Foto: Instagram
Iubita lui Tudor Chirilă. Foto: Instagram

Deși este o prezență foarte discretă, Iulia nu ezită să își expună părți din viața personală pe rețelele de socializare. Frumoasa parteneră a artistului a suferit o schimbare majoră în primăvara acestui an și a împărtășit acets lucru cu urmăritorii de pe rețelele de socializare. Mai excat, iubita lui Chirilă a decis să facă o schimbare de look, așa că și-a vopsit părul și și-a făcut și șuvițe blonde care i-au încadrat perfect chipul senin.

 „O nouă culoare de păr. Magie făcută de George Soare”, a scris Iulia, pe Instagram, în dreptul fotografiilor postate pe Instagram.

image
image
image
image
image
image
image png
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
banner dorian popa png
image png
banner raluca moianu png
banner colaj nuntă și botez png
image png
banner Vica Blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net