Pepe face nuntă ca un festival, pe malul lacului, de ziua fiului. „Nu e cu stat la mese, cu meniuri!”

Ultima actualizare:

Pepe (45 de ani) face nuntă mare cu Yasmine Ody pe 7 iunie, chiar de ziua fiului lor, Pepe junior. Artistul a dezvăluit cine va cânta la nunta lor, care va fi ca un festival! 

Ionuț Pascu (alias Pepe) e pregătit să îmbrace costumul de ginere pentru a treia oară! A făcut cununia civilă cu Yasmine Ody (29 de ani) în mare secret în 2022, iar vara aceasta jucăm la nunta care se anunță a fi mai ceva ca un festival, pentru că artistul și-a chemat aproape toți colegii să cânte la marea petrecere. 

Pepe a fixat data nunții cu Yasmine: „De ziua băiețelului meu, pe 7 iunie”

La doi ani de la divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a refăcut viața sentimentală și, în 2022, s-a căsătorit civil cu Yasmine Ody, actuala lui parteneră de viață.

Aceasta i-a dăruit și un băiețel, pe Pepe Jr., care pe 7 iunie va împlini doi anișori, ocazie tocmai bună ca artistul să se căsătorească și religios cu Yasmine, femeia alături de care pare că și-a găsit liniștea după două mariaje, sfârșite prost, cu Oana Zăvoranu și cu Raluca Pastramă. 

Pepe a pregătit deja tot pentru nunta din 7 iunie, la care mirii vor avea aproximativ 300 de invitați. Evenimentul va avea anvergura unui festival, ținând cont de numele grele pe care artistul le-a antamat să-i cânte, în ziua cea mare. 

„E ziua băiatului meu (n.r. în ziua nunții) și am ales să facem nunta chiar de ziua lui. E pe marginea lacului.

Dacă zic programul artistic, e festival. Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johnny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Marin cu dansuri”, a declarat artistul, la Antena Stars.

Pepe a mai precizat că nunta lui cu Yasmine va fi una inedită, nu se va sta la masă și nici nu vor exista meniuri pentru invitați. Va fi un concept cu totul nou, revoluționar. 

„E concept diferit, nici nu mă mai ocup eu. Eu trebuie doar să mă însor. Până acum am știut tot ce mișcă, eu m-am ocupat de tot. Mă duc acolo zici că sunt invitat, am totul pus la punct

În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și petrecere non-stop, cu artiști. Nu sunt pauze de mese. E la un alt nivel, e total altceva. Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac. 

Sunt vreo 300 de invitați. E cea mai importantă petrecere din viața mea”, a mai spus Pepe. 

Pepe și Raluca divorțează după 8 ani de căsnicie jpeg

Pepe, dezvăluiri despre divorțul de Raluca Pastramă! De ce au rămas fetițele să stea cu el? 

Pepe (45 ani) și Raluca Pastramă (32 ani) au divorțat în 2020, după un mariaj de opt ani. Fetițele cuplului, Maria (12 ani) și Rosa (9 ani), au rămas să locuiască împreună cu tatăl lor, după separare, și nu cu mama lor, așa cum se întâmplă, în mod firesc în majoritatea cazurilor, după un divorț. Artistul a explicat care a fost, însă, motivul care a stat la baza acestei decizii.

„A fost din start o chestiune asumată. Adică, din momentul în care am zis la divorț, acum trei ani, că vor rămâne copiii la mine, nu că am zis așa, așa s-a hotărât, așa am primit și propunerea din partea fostei. Așa a fost să fie

Nici nu aș fi acceptat altfel decât dacă pierdeam într-o instanță. Ea (n.r. – fosta) mi-a propus. Așa sunt actele făcute la notariat. Sunt mai bine copiii, eu am multă grijă de copii, am avut întotdeauna”, a dezvăluit artistul. 

Cum a aflat Pepe de noua relație a Ralucai Pastramă? 

Artistul a mai declarat că este bun prieten cu Ibrahim Ibru, bărbatul cu care Raluca Pastramă s-a căsătorit după divorțul lor, dar de care aceasta a ajuns să se despartă din pricina noului ei iubit, nimeni altul decât fostul partener al Ramonei Olaru.

Artistul a dezvăluit că știa de relația Ralucăi Pastramă cu noul iubit, încă din luna noiembrie a anului trecut.

„Da, m-am văzut cu Ibrahim. Nici nu s-au depus actele pentru divorțul lor. Eu în momentul în care am văzut în presă că divorțează, eu știam oricum cu cine e, pentru că sunt băiat deștept și se fac greșeli. 

Ce m-a deranjat personal i-am spus și mi-a dat block. Păcat… mai bine asculta ce i-am zis că nu ajungea în situația asta. Nu poți să iei telefonul copilului să vorbești cu ăla, pentru că văd eu. Eu îi controlez telefonul copilului. Eu din noiembrie știu. 

Au vorbit pe telefonul copilului. I-am zis să nu mai ia copilul drept paravan la întâlniri. Eu îmi protejez copiii, dar dacă tu faci pe nebuna și îmi dai block… să fii sănătoasă!

Eu, când am văzut mesaje cu «iub», am crezut că are fiica mea iubit. Eu îi urmăresc telefonul fetei mele. Și, când îți atrag atenția elegant, tu îmi dai block. Atunci nu l-am sunat pe Ibrahim. Dar cum să iei copilul la întâlnire?! De asta am luat foc. Nu am întrebat copilul, eu am văzut locația. Vorbesc fix de copil aici, ea face fix ce vrea cu viața ei.

Nu am avut nimic cu Ibrahim, pentru că ei au avut o relație serioasă. El nu a fost în timpul căsniciei, a fost după. El nu, dar altcineva da. Au trecut 3 ani pot să râd acum. Am fost dezamăgit nu de ea, de el. De… de Niro de Păulești. 

Am fost dezamăgit pentru că mă striga «nașule», venea la noi acasă. Nu a fost el motivul despărțirii. Eu l-am văzut pe camere pe el la o lună distanță după despărțire. A fost altcineva înainte. Am fost și eu plecat de acasă. Dacă era doar Richie nu aveam nicio problemă”, a mai spus Pepe, pentru aceeași sursă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net