Pepe și Yasmine Ody se căsătoresc religios. Când va avea loc nunta

Pepe a anunțat, recent, că el și Yasmine sunt, într-adevăr, soț și soție. S-au căsătorit civil, iar acum se pregătesc de nuntă. Cei doi au început deja să organizeze marele eveniment, acesta având loc în data de 7 iunie.

Pepe și Yasmine Ody Foto: Instagram
Pepe și Yasmine Ody Foto: Instagram

Ce a declarat Pepe despre cununia religioasă 

Pepe și Yasmine s-au căsătorit civil în anul 2022, iar acum s-au hotărât să organizeze și nunta. Marele eveniment va avea loc pe 7 iunie, o dată specială pentru ei. „Vrem să o facem de ziua lui Pepe jr, pe data de 7 iunie. Noi am făcut doar o cununie restrânsă, în familie, dar nu a fost în secret. Au fost alături de noi persoanele dragi din familie și cei mai apropiați prieteni ai noștri. Dar, da, ne dorim intimitate, ne dorim discreție, fără a sta cu grija că suntem filmați și că a doua zi vom fi în toate tabloidele, nu asta vrem. 

Eu am trecut, de-a lungul vieții, prin toate etapele, știu ce înseamnă promovarea excesivă, am trecut prin toate scandalurile posibile și imposibile, am încercat să rămân prieten cu oamenii din presă, indiferent de trust, și decizia mea, din ultimii ani, este să am o viață privată, cât mai departe de presă, și le mulțumesc celor care îmi respectă decizia”, a spus artistul pentru Viva!.ro. 

„Nunta noastră va fi un eveniment extrem de elegant"

„Yasi nu este persoană publică, nu-și dorește să meargă să cânte, să danseze sau să facă o carieră în direcția asta, iar eu mi-am câștigat respectul pe piață, atât pe partea personală, cât și pe cea profesională. Nu m-aș mai simți fericit să stau să ofer interviuri în cadrul unui eveniment cum e nunta noastră.

Uneori, din păcate, mai sunt și reporteri care, în loc să te întrebe cât de fericit ești, te întreabă ce face fosta și îți strică evenimentul. Nunta noastră va fi un eveniment extrem de elegant și de frumos, cu un concept deosebit, nou pe piață, și abia aștept să se întâmple, mai ales că este și de ziua lui Pepe jr”, a mai zis el. Întrebată despre cum va arăta rochia ei de mireasă, Yasmine a spus: „Greu nu mi-a fost să-mi aleg rochia de mireasă, o am de foarte mult timp în telefon, mie-mi plac lucrurile mai simple, așa că a fost ușor”. 

Cei doi s-au căsătorit civil în 2022 

În vara anului 2022, Pepe și Yasmine s-au căsătorit în secret, chiar înainte ca cei doi să devină părinți. „Lasă să se facă speculații și atât. Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate. Noi suntem foarte fericiți, eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie”, declara Pepe. 

Ce diferență de vârstă e între Pepe și Yasmine

„15 ani. Pentru noi e foarte bine, ne înțelegem foarte bine. Între noi nu cred că se vede neapărat diferența de vârstă, că eu par mai puștan și ea e foarte matură, cumva mă întinerește și pe mine. Nu, eu nu simt că este o diferență de vârstă între noi și cred că nici ea nu simte asta”, a explicat artistul. 

„O știam de când era copil, că am fost vecini. Dar așa să o remarc, când a crescut și am văzut că s-a făcut frumoasă. Și știind că sunt și eu liber, și ea liberă, și am fost invitat la o petrecere la care era și ea, atunci am remarcat-o, atunci am fost mai atent, că de remarcat am remarcat-o dintotdeauna că a fost frumoasă mereu. Am fost vecini la un bloc diferență”, a mai declarat Pepe. 

image
image
image
image
image
image
CRBL instagram jpg
Karmen Simionescu Adrian Minune e1707555480428 jpg
Banner Zannidache
anunt anda adam jpg
Banner Cătălina Ponor
nicoleta nucă jpg
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
4 gica petrescu si cezarina moldoveanu 4 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net