Juniorul lui Pepe trage la mașinile artistului. Micuțul e foarte fericit când se urcă la volan: „Uită-te la mine, pe ce ai apăsat?"

Pepe (44 de ani) nu-și mai încape în piele de fericire atunci când își privește băiatul, pe Pepe JR.

Micuțul are aproape doi ani și pare deja să fie atras de mașinile cu mulți cai putere. Artistul se bucură să petreacă timp cu cei trei copii ai lui atunci când se poate și nu trebuie să plece la cântări și alte evenimente. Ieri, prezentatorul TV, și-a petrecut ziua cu familia lui și s-a bucurat atunci când și-a văzut băiatul...la volan.

Pepe JR face înot și e forțos, dar încă nu poate să claxoneze așa cum și-ar dori, pentru că nu are puterea să apese atât de tare pe butoanele din mașina celebrului său tată. S-a urcat însă la volan și era tare mândru că se află acolo. Vroia să aibă portiera închisă și să se simtă în largul său atunci când apucă de volan.

Părinții lui se bucurau că îl vedeau pe micuț atât de entuziasmat. Seara, Pepe și-a luat băiatul cu el la repetițiile pentru un eveniment, iar soția lui, Yasmine Pascu, nu i-a scăpat din ochi.

Le place să fie mereu împreună și să se bucure unul de celălalt, iar Pepe nu vrea să-l scape din ochi nicio secundă pe juniorul său și l-a învățat de mic cu muzica. Imaginile cu băiatul său în mașină, la volan, sunt extrem de haioase și vorbesc de la sine. Se pare că micuțul face deja boacăne atunci când prinde telefonul tatălui său. A intrat chiar și pe pagina de Instagram a artistului și a butonat acolo până când i-a schimbat o descriere de nume.

„Ai putea să-mi spui și mie cum mi-ai schimbat numele pe Instagram de mă numesc acum "gkggggmg...".Uită-te la mine, pe ce ai apăsat? Și așa se numește tatăl tău?", îi spune Pepe fiului său, care părea ușor deranjat de faptul că este apostrofat de celebrul său tată.

De câte ori are timp, Pepe merge cu juniorul sau la bazin, pentru a-l vedea cum progresează la orele de înot, își duce fetele în parc, pe Rosa Alexandra (9 ani) și Maria ( 11 ani) la plimbare cu rolele sau la alergat, și participă la meciurile de handbal ale Mariei, care este extrem de talentată și campioană la sportul pe care și l-a ales. Pepe și-a învățat copiii să facă sport de mici, pentru a-i ajuta astfel la o bună dezvoltare și a avea un stil de viață sănătos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
Cristian Boureanu jpeg
florinel de la visina jpg
andreea berecleanu colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net