Povestea dramatică a lui Mărinică Burcea, concurentul care a uimit jurații „Vocea României”: „Nu mai știu nimic de ea de 11 ani”

„Vocea României”, una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară, a adus aseară în fața milioanelor de români, oameni talentați, dar și cu povești de viață incredibile. Dintre cei nouă concurenți care au mers mai departe, unul dintre ei s-a remarcat: Mărinică Burcea. 

Tânărul i-a impresionat pe antrenorii emisiunii de la Pro TV cu o voce inegalabilă, dar și cu o poveste înduioșătoare de viață. De mai bine de 11 ani a pierdut urma mamei sale. Femeia care i-a dat viață s-a decis să plece de lângă el când era doar un copil, avea 11 ani. 

Marian Burcea: „Mamaie e singura care mă susține” 

Concurentul a venit însoțit la „Vocea României” de bunica sa, femeia care i-a fost și mamă. Emoționat, Marian a declarat că, dacă va câștiga emisiunea, i-ar face toate poftele bunicii sale, care l-a crescut și l-a susținut în tot ceea ce a făcut, după ce mama lui a decis să-l părăsească.

„Mama, nu mai știu nimic de ea de 11 ani. 10 ani aveam când a fugit. Mamaie e singura care mă susține și-mi dă aripi încontinuu. Dacă ar fi să câștig Vocea României i-aș face toate dorințele lui mamaie, tot ce ar vrea, aș face pentru ea, pentru că mi-a fost și mamă, și bunică”, a spus acesta, în cadrul emisiunii de la Pro TV

Horia Brenciu: „Ești omul cu vocea de aur”

Talentul lui Marian Burcea i-a impresionat pe jurații „Vocea României”, îndeosebi pe Horia Brenciu, care încă din momentul în care l-a auzit a știut că este „omul cu vocea de aur”. De asemenea, artistul a mărturisit că este pentru prima dată în acest sezon el reality-show-ului când peste o mie de piese i s-au părut potrivite vocii tânărului. 

„Vocea ta e senzațională. E prima dată la Vocea României, în sezonul ăsta, îți spun sincer, când îmi vin o mie de piese în cap, potrivite vocii tale. Când te-am văzut am știut clar că ești omul cu vocea de aur”, i-a spus Horia Brenciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net