Rareș Prisacariu l-a uimit pe Măruță! A pronunțat cu ușurință cel mai lung cuvânt din limba română. „Jur că vin mâine dezbrăcat la emisiune, doar în chiloți”

Ultima actualizare:

La doar 7 anișori, Rareș Prisacariu nu doar că a cucerit o țară întreagă cu recitarea diverselor opere literare și a fost desemnat câștigător „Românii au talent”, sezonul 13, plecând acasă cu premiul cel mare de 120.000 de euro, dar, invitat în emisiunea „La Măruță”, micuțul a demonstrat încă o dată uriașa sa capacitate de memorare. Rareș a pronunțat cu ușurință cel mai lung cuvânt din limba română, pe care nici gazda, Măruță, nu a reușit.

image

Invitat în emisiunea „La Măruță”, câștigătorul „Românii au talent”, Rareș Prisacariu a demonstrat, la doar 7 anișori ai săi, capacitatea sa uriașă de memorare, pronunțând cu ușurință cel mai lung cuvânt din limba română. 

Rareș a a pronunțat fără probleme cel mai lung cuvânt din limba română

„Rareș a intrat în forță și a zis «Stai că vă dau greu de tot astăzi». Stai un pic că îmi aduc cuvintele mele. Mi-am notat cuvintele aici, pentru că știam că tu știi cele mai lungi cuvinte”, a transmis Măruță în cadrul emisiunii.

Întrebat de Rareș dacă le știe și el, gazda a recunoscut că doar pentru că le are pe hârtie, dar nu le poate pronunța. Înainte de a începe micul joc de cuvinte, micuțul a ținut să facă și câteva dezvăluiri: vrea să devină actor când o să fie mare, iar printre actorii săi preferați se numără Horațiu Mălăele, Florin Piersic și Sergiu Nicolaescu.

Rareș: „Acum aș vrea să trecem de la discuție cu întrebări la cuvinte”

Măruță: „Deci tu ți-ai propus ca să mă faci praf azi la emisiune”

Rareș: „Eu știu și ce înseamnă cuvintele”

Măruță: „Deci, ăsta este cel mai lung cuvânt din limba română, are 44 de litere, păi și ești pregătit? Tu știi să citești cuvântul ăsta?”

Rareș: „Eu știu să îl și pronunț. Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza”

Cu siguranță Rareș l-a uimit pe Măruță, care a ținut, după o pauză de câteva secunde, să spună: „Stai un pic”. Totodată, l-a pus pe micuț să-l mai rostească încă o dată pentru a îl urmări, asigurându-se că acesta a pronunțat cuvântul corect. Încercând și gazda să pronunțe „pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza”, acesta s-a cam încurcat și a trebuit să îl citească pentru a îl putea rosti cum trebuie. 

Măruță, în chiloți la emisiune

De asemenea, Rareș a știut și semnificația cuvântului lung de 44 de litere: „o boală de plămâni, care afectează în special minerii și care vine de la vulcani”. Uimit, Măruță a spus că dacă există vreun medic care a dat acest diagnostic, el va veni data viitoare în chiloți la emisiune.

„Ai dreptate, dar vrei să îți spun ceva? Eu aș putea băga mâna în foc, aș face pariu acum că nici un doctor, în viața lui, deci dacă intră vreun doctor în România care a scris pe un diagnostic de, mai zi o dată de «pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioză», deci, dacă este un doctor care a scris pe un diagnostic că suferiți de chestia asta, jur că vin mâine dezbrăcat la emisiune, doar în chiloți.

Eu nu cred că există vreun doctor în România care a scris diagnosticul ăsta, păi doar să îl pronunț îmi ia juma de oră, dar să îl și scriu”, a spus Măruță.

Dar asta nu este tot, Rareș a pronunțat fără probleme, în cadrul emisiunii, și alte cuvinte grele din limba română.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net