Scene de jale! Paula Hriscu plânge de mama focului. Primele secvențe din filmul ei de debut

Pe 26 ianuarie 2024, în cinematografe se va lansa filmul „Avram Iancu: Împotriva imperiului”, iar odată cu această peliculă, artista de muzică populară Paula Hriscu va debuta în cinematografie.

Potrivit celor de la clickpentrufemei.ro, anul următor este numit legal „Anul Avram Iancu”, iar cu această ocazie, românii vor putea urmări pelicula care spune povestea vieții „Crăișorului munților”. 

Filmul, intitulat „Avram Iancu: Împotriva imperiului”, îi are ca producători pe bine cunoscuții Alin Panc și Sandu Pop și este regizat de către Theo Thorn. În plus, pelicula reprezintă debutul în lungmetraj atât pentru actorul Horia Fedorca (care interpretează rolul lui Avram Iancu), cât și pentru Paula Hriscu.

„Era secretul meu”

Paula Hriscu a vorbit despre rolul ei în film
Paula Hriscu a vorbit despre rolul ei în film

Întrebată cum a reușit să fie implicată în acest proiect, Paula Hirscu a vorbit pe larg despre visul ei de a juca într-un film.

„Dumnezeu rânduiește lucrurile într-un mod fantastic și țin să menționez acest lucru. El lucrează prin oameni, iar în cazul meu a plănuit ca toate aceste întâmplări din viața mea să se petreacă la locul și în momentul potrivite. Pe la începutul anului m-am întâlnit întâmplător cu Alin Panc și cu Văru’ Săndel (actorul Alexandru Pop) în culisele unei televiziuni, în București”, a povestit actrița, conform sursei citate.

„Cu Văru’ mă cunoșteam deja de ceva vreme, dânsul știa despre mine legat de ceea ce fac în muzică, însă cu Alin Panc a fost prima dată când m-am întâlnit. I-am povestit despre mine puțin și despre locul meu natal, iar discuția a luat sfârșit prin „Simt că noi o să ne mai întâlnim”. A mai trecut un timp și la începutul lunii iulie, Alin Panc mi-a scris în privat, pe Instagram: «Facem un film nou, iar noi am vrea să fii alături de noi». Recunosc că a fost un mesaj cu impact emoțional pentru mine, căci o latură a mea, pe care am ascuns-o până acum, este și actoria.

În adâncul sufletului meu tot timpul a fost o dorință că poate, cândva, voi juca într-un film, dar nu aveam așteptări sau speranțe în acestă direcție. Era secretul meu”, a mai povestit Paula Hriscu.

„Nu m-am gândit că va avea și roade”

Pelicula se va lansa pe 26 ianuarie 2024
Pelicula se va lansa pe 26 ianuarie 2024

Se pare că artista a fost remarcată cu ajutorul aplicației TikTok, unde obișnuiește să interpreteze diferite roluri. Cu toate acestea, Paula Hriscu a mărturisit că nu se aștepta ca acest lucru să îi aducă o asemenea oportunitate.

„Într-adevăr, am folosit acel spațiu pentru a mă exprima astfel, dar nu m-am gândit că va avea și roade ceea ce publicam acolo. I-am răspuns imediat că «DA», doresc să fiu alături de ei în realizarea acestui film. Fără să știu despre ce era vorba în acel moment. Pe urmă, mi-a trimis toate detaliile despre film și m-am bucurat foarte mult după ce am aflat că este vorba despre Avram Iancu, care dăinuie în fiecare suflet de moț, iar noi suntem urmașii a celui care a luptat pentru drepturile și meleagurile Țării Moților.

Locul ales pentru filmări m-a surprins și mai mult, căci era vorba despre comuna unde m-am născut și unde am crescut, Bulzeștii de Sus, din jud. Hunedoara, mai exact la poalele Muntelui Găina. Zona unde s-au petrecut lucruri în anul 1848.”, a spus aceasta.

Paula Hriscu s-a filmat interpretând rolul din film

Pelicula este debutul artistei în actorie
Pelicula este debutul artistei în actorie

Artista a mai povestit faptul că, cu aproximativ o lună înainte de a ajunge pe platoul de filmare, regizorul Theo Thorn i-a cerut să se filmeze în timp ce interpreta rolul, lucru pe care Paula Hriscu l-a și făcut.

„Am învățat repede replicile, m-am filmat și am trimis un video, la care am avut un feedback pozitiv, mi-au spus că joc foarte bine. M-au luat emoțiile și mai tare, nu îmi venea să cred...”, a povestit aceasta.

Ea a mai mărturisit că este foarte entuziasmată de acest proiect, cât și de perspectiva unui debut în cinema. „Nu știu cum să gestionez acest lucru. Să fie oare un debut pentru mine în cinema? Parcă e prea mult să mă gândesc așa. Știu doar că a fost o experiență unică, frumoasă plină de trăiri și emoții. Aș retrăi de 1.000 de ori acele momente, iar câteodată cred că este un vis din care nu aș vrea să mă trezesc. Eu am avut doar două zile de filmare, dar a fost extraordinar”, a explicat Paula Hriscu.

Nu a fost un rol ușor

Filmul este intitulat „Avram Iancu: împotriva imperiului”
Filmul este intitulat „Avram Iancu: împotriva imperiului”

Artista a mai povestit că rolul nu a fost deloc unul ușor pentru ea. „Personajul meu fiind dramatic, cu un amalgam de stări emoționale de teamă, durere și panică. În film interpretez o țărancă româncă, o femeie care își pierde în război soțul și unul dintre copii, într-un mod extrem de dureros și de traumatizant.

Și își dorește cu disperare ca măcar singurul băiat pe care îl mai are, pe nume Ilie, să rămână în viață în urma bătăliei care urma să se petreacă”, a mai spus artista.

Cu toate acestea, cântăreața de muzică populară a mărturisit că are multe amintiri frumoase de la filmări. 

„Tot ceea ce s-a petrecut pe platouri de filmare a fost o experiență frumoasă. Însă momentul în care am filmat a fost atât de real pentru că intrasem atât de bine în personaj, încât m-am transpus în acea perioadă, în acel an 1848 și simțeam în interiorul meu trăirile acelei femei cotropită de durere, iar acest lucru a dus la un joc actoricesc foarte bun, fiind lăudată de întreaga echipă de producție”, a povestit artista.

„Regizorul Theo Thorn crezuse la un moment dat că mă simt rău, pentru că plângeam cu adevărat și trăiam fiecare cuvânt pe care îl aveam de rostit ca personaj. Este genial ceea ce am trăit ca experiență și mă bucur foarte.

Mult că am reușit să joc atât de bine acest persoanj, spre surprinderea tuturor, dar și a mea. Chiar dacă personajul meu este unul secundar, iar rolul meu nu are foarte mult ca durată, eu mă bucur enorm de mult că am făcut parte din această echipă minunată”, a mai spus Paula Hriscu.

Filmul se va lansa în luna ianuarie

Paula Hriscu a mai mărturisit că spera ca pelicula, care se va lansa pe 26 ianuarie 2024, să aibă un impact pozitiv pentru tânăra generație. 

„Sunt sigură că acest film va avea succes și un impact pozitiv și pentru generația tânără, care dorește să cunoască ceea ce s-a petrecut în 1848 și le va fi de folos pentru îmbogățirea dezvoltării culturale istorice”, a spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net