Secretul lui Neti Sandu: Poartă sau nu perucă? „Un invitat a înfipt mâna în părul meu să vadă dacă e adevărat!”

Poartă sau nu perucă Neti Sandu? Acesta este întrebarea care se află pe buzele și astăzi, după aproape 30 de ani de prezență pe sticlă a celebrei vedete care ne prezintă, zilnic, horoscopul la Pro Tv. Neti a ținut să deslușească, odată pentru totdeauna, misterul. Astroloaga a fost de nenumărate ori trasă de păr de către cei care vroiau să-i „testeze” podoaba capilară.

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive și mai iubite prezențe de la Pro TV. 

Coafura perfectă afișată, zilnic, pe ecran de către Neti a stârnit, mereu, controverse aprige. Vestitul astrolog de la Pro TV apare mereu cu părul coafat impecabil, iar tunsoarea bob la care Neti a apelat, încă de la începuturile sale în televiziune, este deja marcă înregistrată. 

Fanii vedetei, însă, s-au întrebat mereu dacă Neti nu apelează la o perucă pentru a afișa mereu pe sticlă un aspect ca de revistă, cu o coafură fără cusur. 

Nu de puține ori, vedeta Pro tv s-a trezit trasă de păr pe stradă sau chiar în studio. 

Neti Sandu: „Invitatul s-a înfipt direct cu mâna în părul meu!”

„Era o doamnă la coadă la cofetărie și a început să mă tragă de păr ca să vadă ea dacă e adevărat. Incredibil! 

Apoi, aveam un invitat în emisiune și, în loc să dăm mâna ca oamenii, el a înfipt mâna direct în părul meu!

Păi, dacă v-am spus, oameni buni, că este părul meu natural, cum să nu mă credeți?!Doamne, dar m-am săturat efectiv! Oare ce-o fi în capul lor? 

Stau și mă gândesc, e ceva rău că-mi stă perfect părul, care e problema? El stă prea perfect ca să fie adevărat. Dar, poți să accepți totuși că este adevărat? E un păr adevărat!

Eu de 30 de ani spun că e părul meu, s-a dovedit, am filmat cum mă spăl pe cap, cum îmi întinde părul coafeza mea de la Pro Tv”, a dezvăluit Neti Sandu, în podcastul „Luni seara”. 

Cum își îngrijea Neti părul în copilărie? „Mă limpezea mama cu apă de ploaie”

Vedeta Pro tv a dezvăluit care este secretul părului său „de păpușă”, pe care l-a îngrijit cu atenție și minuțiozitate încă din copilărie. 

„Părul meu este ondulat natural. Când  eram mică, îmi amintesc că mama ne limpezea la păr cu apă de ploaie. Îl lăsam mai lung așa, dar se aranja foarte frumos. 

Sora mea a plecat în turneu în afară că juca baschet și ne-a adus un feohn, era ceva nou la vremea aceea. Și eu am descoperit că-mi pot întinde părul cu peria și cu acel feohn. 

Nu văzusem nicăieri, dar făceam la fel cum facem acum cu placa. Nu am filosit decât șampon și vopsea de păr, atunci când am început să albesc”, a mai povestit  vedeta Pro Tv. 

„Știu să mă și tund singură!”

„Acesta e marele secret al părului meu! L-am îngrijit tot timpul, știu să mi-l aranjez singură, știu să mă și tund singură. 

Au încercat să-mi schimbe coafura, dar nu stă el altfel. Eu știu să il fac să stea disciplinat. Vine cineva și îmi spune: m-am  tuns ca dumneavoastră, dar stă ca un mop! Păi, și mie mi-ar sta tot ca un mop dacă nu l-aș peria și l-aș aranja tot timpul!”, a mai spus Neti Sandu. 

Coafura lui Neti, motiv de glume pe Internet!

Coafura lui Neti este deja celebră pe Internet, de ani buni. Fanii au ajuns să facă și glume haioase pe această temă. 

O internaută a postat, recent, o fotografie cu o mâță care are exact tunsoarea bob a vedetei Pro Tv, pe care a botezat-o sugestiv „pisica lui Neti Sandu”. 

„Unii mă opresc pe stradă să mă certe”

Până să ajungă să prezinte Horoscopul zilei la Pro Tv, Neti Sandu a fost, timp de 18 ani, bibliotecar la un Institut de proiectări de la Biblioteca Tehnică. La 38 de ani, vedeta a debutat în televiziune cu mari emoții.

„Nu mai știam de mine când am apărut prima dată pe ecran. Practic, gura vorbea, dar eu nu eram acolo, pentru că nu-mi mai amintesc nimic, în adrenalina aceea. Eu, practic, nu făcusem nici o lecție de dicție, nimic. 

Acum mă opresc oamenii pe stradă, le răspund la toți. Unii mă ceartă că de ce le-am zis că se căsătoresc, când au soți acasă! 

Uneori, mă deranjează pentru că stau la masă cu prietenii și vin fără nici o jenă la mine și eu trebuie să las interlocutorul meu ca să fac poză neapărat cu ei! Așa sunt vremurile acum, cred că nebunia asta cu social media e de vină!

Păi, când aș fi avut eu tupeu în viața asta dacă-l vedeam într-un restaurant pe Ștefan Iordache, să merg la el să-i cer să fac poză cu dumnealui! Niciodată, aș fi intrat în pământ de rușine!”, a mai povestit Neti Sandu. 

Neti Sandu este născută pe data de 25 noiembrie 1958, iar în toamna acestui an vedeta Pro Tv împlinește vârsta de 65 de ani. Neti este fidelă aceluiași post de televiziune de aproape 30 de ani și oferă publicului său, zilnic, informații despre horoscop.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net