Soția judecătorului de la „Masterchef” a avut o căsnicie de coșmar. Cu copilul în brațe, era snopită în bătaie de Gabriel Apostol

Ultima actualizare:

Gabriel Apostol, fostul concurent de la „Masterchef”, și-a pus capăt zilelor ieri, 1 Decembrie, după ce și-a injectat benzină în vene. Deși preluat de medici, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat. Acum, ies la iveală detalii tulburătoare din căsnicia pe care a avut-o cu soția sa, dar și despre violențele la care o supunea pe aceasta. 

În urmă cu mai mulți ani, imediat după incidentele repetate în care a fost implicat Gabriel Apostol, cu legea, femeia alături de care avea o familie a făcut mărturisiri care sunt desprinse din scenariul unui film horror. 

Citește și - Motivele care l-au împins la sinucidere pe judecătorul Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef : „Bunica mă lega de pat / Din cauza meseriei de magistrat înnebunești”

La momentul respectiv, soția judecătorului argeșean povestea că acesta avea numeroase episoade de violență, mai cu seamă de când avusese probleme cu legea și, spune ea, acest aspect l-ar fi afectat din punct de vedere psihic. 

Soția judecătorului de la „Masterchef”, bătută chiar și cu copilul în brațe

Deși fiica ei avea numai 8 luni în anul 2014, femeia a fost snopită în bătaie de Gabriel Apostol, chiar și cu aceasta în brațe. Cu sufletul făcut bucăți, a vorbit despre chinurile îndurate în căsnicia cu Apostol, despre comportamentul său violent și despre schimbările care se produseseră după ce avusese probleme cu oamenii legii. 

„În jurul orelor 17.00 a sosit soțul meu Gabriel Apostol cu un brad. Mi-a comunicat că va pleca la părinții săi în județul Teleorman pentru a duce un caine (…). L-am rugat să nu folosească autoturismul (n.r. - mașina ei) pentru a transporta câinele, însă a refuzat. Discuția a degenerat, a început să mă amenințe și s-a repezit la mine să mă lovească. În brațele mele era fetița în vârstă de 8 luni. (…)

M-a lovit în zona capului, am reușit să fug din bucătărie și în momentul în care am încercat să sun la numărul de urgență 112 pentru a anunța incidentul, s-a repezit asupra mea, m-a prins de brațul stâng și m-a strâns foarte tare și mi-a smuls telefonul mobil, pe care l-a aruncat cu forță, izbindu-l de parchet. Am încercat să apelez de pe un alt telefon pe care, de asemenea, mi l-a luat și l-a aruncat. (…) Precizez că la incident a asistat și fetița în vârstă de 7 ani care plângea și-l implora pe tatăl ei să se oprească. Împotriva voinței mele, soțul meu a plecat cu autoturismul meu. În timp ce mă lovea, am țipat de mai multe ori: ajutor, săriți că mă omoară”, a mărturisit soția judecătorului, în anul 2014. 

Gabriel Apostol și-a pus capăt zilelor
Gabriel Apostol și-a pus capăt zilelor

„A suferit un șoc emoțional”

Tot la momentul respectiv, în urma problemelor cu legea, judecătorul argeșean ar fi ajuns la capătul puterilor. În 2014, în cadrul acelorași declarații, soția lui a mărturisit că Gabriel Apostol a suferit un șoc emoțional și, de teamă, a părăsit chiar și domiciliul conjugal.

„Probabil toate aceste probleme l-au marcat profund, astfel că a ajuns în această stare, iar după incidentul de la Mol în care a fost implicat cu cei doi polițiști, care a fost mediatizat foarte mult, a devenit cu totul alt om, cu totul de nerecunoscut…

Avea impresia că este tot timpul urmărit, avea o stare de irascibilitate permanentă, chiar mi-a spus că pleacă de acasă ca să ne protejeze de eventualele atacuri ale poliției legate de acel incident de la Mol. Chiar am constatat că a suferit un șoc emoțional care l-a afectat profund și care i-a schimbat comportamentul în rău, izolându-se, luându-și o locuință separată cu chirie”, a mai spus femeia. 

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net