Soția judecătorului de la „Masterchef” a avut o căsnicie de coșmar. Cu copilul în brațe, era snopită în bătaie de Gabriel Apostol

Gabriel Apostol, fostul concurent de la „Masterchef”, și-a pus capăt zilelor ieri, 1 Decembrie, după ce și-a injectat benzină în vene. Deși preluat de medici, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat. Acum, ies la iveală detalii tulburătoare din căsnicia pe care a avut-o cu soția sa, dar și despre violențele la care o supunea pe aceasta. 

În urmă cu mai mulți ani, imediat după incidentele repetate în care a fost implicat Gabriel Apostol, cu legea, femeia alături de care avea o familie a făcut mărturisiri care sunt desprinse din scenariul unui film horror. 

Citește și - Motivele care l-au împins la sinucidere pe judecătorul Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef : „Bunica mă lega de pat / Din cauza meseriei de magistrat înnebunești”

La momentul respectiv, soția judecătorului argeșean povestea că acesta avea numeroase episoade de violență, mai cu seamă de când avusese probleme cu legea și, spune ea, acest aspect l-ar fi afectat din punct de vedere psihic. 

Soția judecătorului de la „Masterchef”, bătută chiar și cu copilul în brațe

Deși fiica ei avea numai 8 luni în anul 2014, femeia a fost snopită în bătaie de Gabriel Apostol, chiar și cu aceasta în brațe. Cu sufletul făcut bucăți, a vorbit despre chinurile îndurate în căsnicia cu Apostol, despre comportamentul său violent și despre schimbările care se produseseră după ce avusese probleme cu oamenii legii. 

„În jurul orelor 17.00 a sosit soțul meu Gabriel Apostol cu un brad. Mi-a comunicat că va pleca la părinții săi în județul Teleorman pentru a duce un caine (…). L-am rugat să nu folosească autoturismul (n.r. - mașina ei) pentru a transporta câinele, însă a refuzat. Discuția a degenerat, a început să mă amenințe și s-a repezit la mine să mă lovească. În brațele mele era fetița în vârstă de 8 luni. (…)

M-a lovit în zona capului, am reușit să fug din bucătărie și în momentul în care am încercat să sun la numărul de urgență 112 pentru a anunța incidentul, s-a repezit asupra mea, m-a prins de brațul stâng și m-a strâns foarte tare și mi-a smuls telefonul mobil, pe care l-a aruncat cu forță, izbindu-l de parchet. Am încercat să apelez de pe un alt telefon pe care, de asemenea, mi l-a luat și l-a aruncat. (…) Precizez că la incident a asistat și fetița în vârstă de 7 ani care plângea și-l implora pe tatăl ei să se oprească. Împotriva voinței mele, soțul meu a plecat cu autoturismul meu. În timp ce mă lovea, am țipat de mai multe ori: ajutor, săriți că mă omoară”, a mărturisit soția judecătorului, în anul 2014. 

Gabriel Apostol și-a pus capăt zilelor
Gabriel Apostol și-a pus capăt zilelor

„A suferit un șoc emoțional”

Tot la momentul respectiv, în urma problemelor cu legea, judecătorul argeșean ar fi ajuns la capătul puterilor. În 2014, în cadrul acelorași declarații, soția lui a mărturisit că Gabriel Apostol a suferit un șoc emoțional și, de teamă, a părăsit chiar și domiciliul conjugal.

„Probabil toate aceste probleme l-au marcat profund, astfel că a ajuns în această stare, iar după incidentul de la Mol în care a fost implicat cu cei doi polițiști, care a fost mediatizat foarte mult, a devenit cu totul alt om, cu totul de nerecunoscut…

Avea impresia că este tot timpul urmărit, avea o stare de irascibilitate permanentă, chiar mi-a spus că pleacă de acasă ca să ne protejeze de eventualele atacuri ale poliției legate de acel incident de la Mol. Chiar am constatat că a suferit un șoc emoțional care l-a afectat profund și care i-a schimbat comportamentul în rău, izolându-se, luându-și o locuință separată cu chirie”, a mai spus femeia. 

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png
ioana cosma (4) jpg