Supriză uriașă la Survivor România. Ce Faimos este aproape de eliminare

Ultima actualizare:

Emisiunea Survivor România e plină de momente neașteptate. După primul episod al săptămânii, patru Faimoși sunt propuși pentru eliminare, iar unul dintre concurenți reprezintă o adevărată surpriză.

Supriză uriașă la Survivor România
Supriză uriașă la Survivor România

În ediția de luni seară, patru concurenți din echipa roșie au fost nominalizați pentru eliminarea de la Survivor.

Ada și DOC au câștigat colanele de imunitate, astfel că cei doi nu au putut fi nominalizați pentru eliminare în cadrul consiliului. În schimb, fiecare dintre cei doi a putut propune un coechipier pentru eliminare.

Bianca Patrichi a fost  propusă din partea întregii echipe, la fel și Remus Boroiu. Cei doi au fost la egalitate de voturi.  În plus, Ada l-a nominalizat pe Kamara, iar DOC pe Carmen Grebenișan. 

Cine pleacă de la Survivor România! Kamara și Carmen Grebișan sunt propuși pentru eliminare 

Prima zi a săptămânii a adus o victorie pentru Războinicii. Aceștia au obținut victoria în jocul pentru imunitate, cu scorul de 10-6. Punctul final a fost adus de Codruța Began, care a învins-o pe Bianca Patrichi. 

Trebuie precizat că, în cadrul consiliului, Daniel Pavel a venit cu o veste bună pentru concurenții prezenți în Republica Dominicană. Aceștia vor primi săptămânal provizii de hrană, indiferent de care vor fi rezultatele jocului. 

„Ambele triburi, pe insulele voastre, veți primii provizii, o dată pe săptămână un kilogram de orez și jumătate de litru de ulei, aceeași cantitate pentru ambele triburi, indiferent de rezultatul jocului”, a anunțat prezentatorul emisiunii de la Pro TV.

Marți, 7 februarie, Faimoșii și Războinicii se vor duela într-un nou joc în jungla din Republica Dominicană.

De ce se ceartă Kamara la Survivor

Kamara (46 de ani) e propus pentru eliminarea de la Survivor România. Acesta avut până acum destul momente tensionat în show-ul de la Pro TV. Fosta soție a cântărețului, Oana, este alături sufletește de bărbatul cu care are un copil. Bruneta ne-a oferit, în exclusivitate, explicația scandalurilor în care a fost implicat Kamara în timpul show-ului Survivor România.

„Acum, Kamara mi se pare puțin obosit. El mânca destul de mult acasă, iar acolo nu se hrănește cât trebuie. Mi se pare puțin aerian. Din cauza asta eu îl văd ca nefiind la potențialul său maxim.

Înainte de a pleca de acasă i-am spus să nu se certe, iar el mi-a spus că nu se ceartă, dar uite că acolo este altceva. Kamara este un om care ține cu dreptatea, iar din acest motiv se implică și în unele conflicte”, a spus Oana pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net