Variu, adevărul despre jocurile de culise de la „Insula de 1 milion”! „Am vrut să ridic mâna și să plec acasă”

#Exclusiv Click!

Variu a ieșit marele învingător al „Insulei de 1 milion”, alături de Szilard. Recent întors din Republica Dominicană, concurentul, care a plecat acasă cu 260 000 de lei, a dezvăluit, într-un interviu pentru Click!, care a fost strategia sa pe insulă și a vorbit deschis despre deciziile luate în finală, dar și despre familia lui.

Click!: Ce a însemnat pentru tine experiența „Insula de 1 milion”? Cu ce amintiri te întorci acasă?

Variu: Pentru mine „Insula de 1 milion" a însemnat o experiență unică în viață.

Mă întorc acasă cu imaginea peisajelor care ne înconjurau, cu prieteniile pe care le-am legat acolo și pe care sunt sigur că le voi pastra mereu în suflet.

Variu: „În a treia săptămână, am avut un moment de slăbiciune”

Click!: Care a fost cel mai dificil moment din competiție? E greu dorul de casă?

Variu: În a treia săptămână, am avut un moment de slăbiciune și am vrut să ridic mâna și să plec acasă, dar am stat două minute, mi-am revenit și mi-am spus că trebuie să merg până la capăt, pentru că acesta este motivul pentru care m-am înscris în această competiție. 

Dorul de casă a fost cel mai greu lucru pe care l-am trăit pe insulă. Cu restul lipsurilor m-am acomodat, m-am obișnuit cu foamea, cu condițiile de somn, cu clima neprietenoasă, cu totul.

„A fost o mică neînțelegere cu doamna Angela”

Click!: Ce prieteni ți-ai făcut în concurs? Dar dușmani? Ai avut vreo altercație cu vreun concurent?

Variu: Eu zic că mi-am făcut foarte mulți prieteni apropiați și cu care vreau să țin și voi ține legătura, Blondu, Dragos, Maria, Flori, Micuțu, Lemnaru și Liviu. Sunt mulți cei cu care țin legătura și mă bucur că am legat aceste prietenii. 

Eu nu am dușmani, nu am dorit să mă cert cu cineva, am încercat să evit acele dispute care apăreau fără să vrem din cauza foamei, stresului, oboselii. E mult spus altercație, pot spune că a fost o mică neînțelegere cu doamna Angela, tot din cauza foamei, a unei felii de pepene. 

Pe această cale vreau să o salut și să îi spun că îmi pare rău dacă am greșit atunci.

Click!: De ce v-ați oprit amândoi la suma de 260 000 de lei? A fost o strategie la care v-ați înțeles înainte de frica „bombei”, ca să nu pierdeți toți banii?

Variu: Când am aflat că voi avea 25 de cutii în față, calculul meu a fost să mă opresc la jumătate, pentru că riscul era foarte mare să deschid mai mult de 12 cutii. Așa am hotărât că este mai bine pentru mine să mă opresc la suma de 260.000 de lei. 

Nu am vrut să forțez mai mult, sunt suficienți acești bani pentru mine și pentru proiectul pe care vreau să îl încep acasă.

Click!: Ce vei face cu banii?

Variu: Cu bănuții câștigați în acest concurs doresc să îmi continui proiectul cu casa pe care l-am început aici și să îmi duc la bun sfârșit visul cu care am intrat în această competiție. Vreau să mulțumesc tuturor pentru susținere și încredere.

Cine este Variu Alexandru Gabriel? 

Variu Alexandru Gabriel are 33 de ani și este un hairstylist pasionat de munca sa. 

Variu se străduiește zi de zi să ofere un viitor mai bun familiei sale. Acesta locuiește în București, alături de soția și cele două fetițe ale sale, de 8 și respectiv 2 ani.

A terminat cele 12 clase la Grupul Școlar de Arte și Meserii „Spiru Haret” și se mândrește cu diploma specializată în tunsori de avangardă. Variu este hairstylist de 16 ani. 

Bărbatul a făcut rugby de performanță timp de 12 ani și a ajuns la Lotul Național U17. Acesta consideră sportul o pasiune și a practicat de-a lungul vieții sale și înot, fotbal și fitness.

Acesta a început să construiască o casă în Balotești pentru familia sa, alături de  tatăl său care lucrează în construcții, pe care o va termina cu banii câștigați la „Insula de 1 milion”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
banner gabi badalau bianca dragusanu png
banner gabriela lucutar png
image
actualitate.net
image
actualitate.net