Asta da femeie puternică! A ridicat singură un cauciuc de 225 de kilograme

O antrenoare de fitness din SUA, pe nume Danielle Dyer, a devenit un superstar, după ce a publicat pe rețelele sociale, un video de la un concurs de forță. Click! ți-o prezintă pe cea considerată de mulți la ora actuală drept cea mai puternică femeie din lume!

Danielle a ridicat un cauciuc de 225 de kilograme / foto: arhivă personală
Danielle a ridicat un cauciuc de 225 de kilograme / foto: arhivă personală

Danielle Dyer are o poveste de viață interesantă. În tinerețe a avut probleme cu kilogramele în plus, până când a descoperit fitness-ul și totul s-a schimbat.

A fost singura femeie care a concurat

La concursul de care aminteam mai sus, a fost singură femeie care a participat! Și ce performanță a reușit! Danielle Dyer a fost singura femeie care a reușit să ridice un cauciuc care cântărea puțin peste 225 de kilograme, iar imaginile au devenit virale.

După ce imaginile s-au viralizat, mai multe publicații sportive, printre care și ESPN, au preluat clipul publicat de americancă și peste 10 milioane de oameni au rămas uimiți după ce au văzut recordul lui Dyer.

„Ireal! Uriaș! Niciodată nu m-am gândit că video-ul meu va ajunge viral doar pentru că am făcut ceea ce iubesc. Vă mulțumesc tuturor”, a scris Danielle Dyer, pe Instagram. Evenimentul s-a petrecut în urmă cu doi ani, dar abia acum a ieșit la lumină cu adevărat.

Deși a făcut sport toată viața, lumea îi spunea că „nu arată cum trebuie”

În urmă cu doar câteva luni, Danielle Dyer a povestit că, deși toată viața ei practicat sporturi diverse, nu o dată i s-a spus că „nu arată cum trebuie”

„Am făcut mișcare de când mă știu, de la balet la gimnastică, eram constant una dintre cele mai bune atlete din clasă. Totuși, oamenii îmi spuneau că nu arătam cum ar trebui, eram mai înaltă și mai grea decât toți colegii mei.

La 14 ani, doctorii mi-au dat steroizi după ce m-au diagnosticat cu reflux gastric și, nu doar că am început să iau în greutate, ci și mâncam din ce în ce mai mult. Am început să ascund mâncare prin casă, în timp ce mă uitam în oglindă și eram rușinată de ceea ce vedeam.

Am căzut în depresie, am încercat diete după diete, însă totul s-a schimbat în 2012, când am mers la un curs de instructor de fitness. În 2017 mi-am deschis propria afacere, Dani D. Fitness, în Tennessee, iar un an mai târziu am început să particip la concursurile de forță”, spunea Dyer, în urmă cu câteva luni, potrivit shape.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net