Atingeri indecente între Sara Bejlek, jucătoarea în vârstă de 16 ani, și tatăl ei! Imaginile care au scandalizat lumea sportului

Ultima actualizare:

Jucătoarea Sara Bejlek a vrut să sărbătorească după ultimul meci din calificări, însă atingerile pe care le-a avut cu tatăl său au făcut înconjurul lumii.

image

Sara Bejlek, în vârstă de 16 ani, este implicată într-un mare scandal, după ce a tatăl său, care îi este și antrenor, a atins-o pe fund. Dar nu acesta a fost principalul motiv al revoltei, ci faptul că tânăra sportivă și tatăl ei s-au sărutat pe gură. Presa internațională a scris despre acest subiect și nu consideră că astfel de gesturi sunt normale.

Citește și: Ion Țiriac, despre micile capricii de miliardar: «Este singurul lux pe care mi-l permit»

,,Imaginile sărbătorii cu tatăl, antrenorul și jucătoarea de tenis provoacă indignare. Unele imagini care au devenit virale și care o implică pe jucătoarea de tenis Sara Bejlek au stârnit indignare pe rețelele sociale, pentru că felul în care tatăl și antrenorul sportivei au reacționat este considerat total nepotrivit. Atât tatăl, cât și antrenorul, o îmbrățișează și pun mâna pe fesele sportivei, lucru care a stârnit indignare”, au scris cei de la us.marca.com.

Nu rata nici: Româncele și-au aflat adversarele de la US Open. Cu cine joacă Simona Halep

,,E mai mult decât nepotrivit. În timp ce imaginile curg, totul de vine din ce în ce mai rău.' Fanii au izbucnit după gesturile tatălui în timp ce sărbătorea cu fiica sa de 16 ani, Sara Bejlek, calificarea pe tabloul principal la US Open. Clipul face ravagii pe rețelele sociale, după gesturile total nepotrivite făcute de tatăl sportivei”, au spus și jurnaliștii de la sportskeeda.com.

"Atingerile din filmare au surprins lumea tenisului. Fanii de pe social media au răbufnit. Calificarea pe tabloul principal de la US Open a fost umbrită de momentele de la final. Tatăl și antrenorul ei au atins-o pe fund în timpul îmbrățișării. Ulterior, tânăra a plecat zâmbind și salutând fanii. Clipul a ajuns viral pe Twitter", au ținut să scrie cei de la news.com.au.

Vezi și: Gabriela Lee, a treia româncă în runda secundă de calificări US Open. Irina Bara, out

Situație similară, David Beckham și fiica sa

Evenimentul neplăcut cu Sara Bejlek ne amintește de un alt scandal, în care personajele principale au fost David Beckham și fiica sa. Fostul fotbalist postase o fotografie în care se săruta cu fiica sa, gest ce i-a înfuriat pe mulți fani. Acesta are o relație apropiată cu toți copiii lui și un astfel de comportament i se pare potrivit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net