Ce mesaj emoționant i-a transmis Patrick Mouratoglu Simonei Halep: „Voi fi acolo"

Patrick Mouratoglu este cel care a fost antrenorul Simonei Halep atunci când sportiva româncă fost depistată pozitiv la US Open 2022. Cu toate că, cei doi au încetat colaborarea din cauza acestui nefericit eveniment, antrenorul a declarat, potrivit Ziare.com, că va redeveni antrenorul ei când aceasta se va întoarce în activitate. 

Mourtalogu a spus că o să revină antrenorul lui Halep când ea o să-și reia activitatea. Foto: Click.
Mourtalogu a spus că o să revină antrenorul lui Halep când ea o să-și reia activitatea. Foto: Click.

Mesajul emoționant a lui Mouratoglu

Sigur, în primul rând pentru că avem o relație incredibilă, iar în al doilea rând atunci când oamenii au probleme eu nu-i părăsesc. Așa că voi fi acolo”, a spus Patrick Mouratoglou.

Antrenorul a mai spus că „Sigurul lucru pe care Simona l-a cerut a fost să fie respectate regulile. Iar regulile pe care ITIA sau ITF le-au făcut spun că atunci când ești suspendat provizoriu, așa cum este cazul Simonei, ești îndreptățit să ai parte de o audiere cât mai rapidă. Simona așteaptă să fie audiată începând din februarie. Tocmai a fost amânată audierea din mai, iar acum ar trebui să fie la finalul lunii iunie. Ar fi a patra tentativă. Eu spun că nu respectă regulile, ceea ce este cu adevărat șocant".

Mouratoglu, despre Halep: „A stat prea mult pe margine din cauza acestor amânări"

Mouratoglu spune că Simona a stat prea mult pe margine din cauza acestor amânări și că este foarte posibil ca sportiva româncă să-și piardă toate punctele din clasamentul WTA.

"A ratat patru Grand Slamuri și toate punctele doar pentru că ei nu și-au făcut treaba în mod corespunzător. Deci, în momentul în care va putea juca din nou o va face începând de la zero, ceea ce este extrem de incorect, iar asta, repet, doar pentru că ei nu și-au făcut treaba corespunzător.Desigur că există mereu o explicație, dar eu nu o am. Cred că modul în care au tratat-o pe Simona este unul dintre cele mai urâte episoade de care orice jucător a avut parte în ultimii 20 de ani. Este inacceptabil”, a mai adăugat antrenorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net