Cristina Neagu, încercată de o tragedie: tatăl său a murit. Avea 68 de ani

Cristina Neagu trece prin momente grele din viața sa, după ce tatăl ei, Constantin Neagu, a murit. Bărbatul avea doar 68 de ani, iar înmormântarea ar fi fost deja făcută în condiții de maximă discreție, participând doar familia și apropiații, fără oameni din lumea handbalului. 

Cristina Neagu trece prin momente grele (FOTO: Sportpictures)
Cristina Neagu trece prin momente grele (FOTO: Sportpictures)

Campioana CSM Bucureşti a transmis, marţi, un mesaj public de condoleanţe către jucătoarea de handbal: „Întregul club CSM Bucureşti este alături de Cristina Neagu în suferinţa provocată de pierderea celui care se mândrea mereu cu fiica sa, Săgeata Albastră. Strângem rândurile alături de căpitanul nostru! Condoleanţe, Cristina!”.
„Federația Română de Handbal este alături de handbalista noastră, Cristina Neagu. Tatăl sportivei echipei CSM București, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Condoleanțe, Cristina! Să îți dea Dumnezeu putere să treci peste acest eveniment tragic”, a notat și FRH. 

A izbucnit în plâns când a fost numită cea mai bună jucătoare din lume

Constantin Neagu se arăta foarte mândru de fiica lui cu fiecare ocazie - în 2010, când Cristina Neagu era desemnată cea mai bună jucătoare de handbal din lume, tatăl ei izbucnea în plâns, în momentul în care au vorbit despre reușită. „Doamna antrenoare Maria Covaci a fost cea care mi-a dat vestea cea mare. Când am vorbit cu Cristina la telefon pentru a o felicita m-au năpădit emoțiile și am izbucnit în plâns”, declarase Constantin Neagu, la un an după distincția primită de sportivă. De altfel, acesta o aștepta mereu la aeroport, când se întorcea din deplasările cu echipa, fiind prezent constant  în viața handbalistei. 
Înapoi în prezent, inițial, jucătoarea în vârstă de 35 de ani avea în programul sportiv deplasarea la meciul din Liga Florilor, pe care CSM București îl dispută duminică, 21 aprilie, la Suceava, însă rămâne de văzut dacă Cristina Neagu va putea participa. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
nationala romaniei antrenament jpg
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Csíkszereda Dinamo (Sportpictures) jpg
Dinamo Csikszereda (Sportpictures) jpg
Universitatea Craiova Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Miodrag Belodedici (Sportpictures) jpg
gina gogean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net