David Popovici, sincer până la capăt! Cum se poartă fanii cu el după ce a avut înfrângeri în competiții

Ultima actualizare:

David Popovici a devenit, într-un timp relativ scurt, una dintre cele mai strălucitoare stele ale înotului internațional. Născut pe 15 septembrie 2004, în București, România, Popovici a reușit să impresioneze lumea sportului cu performanțele sale extraordinare în bazin. La doar 19 ani, el este deja campion mondial și european, iar cariera sa promite să rescrie recordurile înotului. Iată cum se poartă fanii cu el după ce a avut și înfrângeri de-a lungul vremii.

Cum se poartă fanii cu David Popovici după ce a avut și înfrângeri
Cum se poartă fanii cu David Popovici după ce a avut și înfrângeri

David Popovici a mărturisit tot! Cum se poartă fanii cu el după ce a avut și înfrângeri

David Popovici a devenit campion mondial și european în 2022 la probele de 100 și 200 de metri stil liber. Cu o voință extraordinară și o abilitate de a se deplasa prin apă ca și cum ar zbura, Popovici a fost frecvent comparat cu legendarul înotător Michael Phelps. Phelps, la rândul său, a fost impresionat de performanțele tânărului român, declarând că dacă există vreo persoană în lume care să ajungă la performanța de a scoate un timp sub 1 minut și 42 de secunde la 200 de metri liber, aceea este David Popovici.

Georgeta și Mihai Popovici, părinții lui David, au depus întotdeauna eforturi pentru a-i oferi cele mai bune condiții necesare practicării sportului de performanță. Crescut cu o mentalitate de campion, David Popovici afirmă că nu se lasă afectat de eșecuri, ci încearcă mereu să înțeleagă cum poate să își îmbunătățească performanțele, chiar și atunci când nu obține rezultatele dorite în competiții.

Ei bine, de-a lungul timpului, campionul nostru a avut parte și de înfrângeri. Din păcate, la noi există tendința ca în momentul în care un sportiv nu reușește să se claseze pe primele locuri acesta este devalorizat și mulți îl critică, asta în loc îl încurajeze și să îi aprecieze munca și efortul, indiferent de rezultat. Întrebat într-un interviu pentru unica.ro, dacă s-a confruntat cu acest fenomen trist, David a mărturisit că în cazul lui, din fericire, nu s-a întâmplat așa ceva.

„Nu, nu m-am lovit de acest fenomen. Poate dacă aș întreba ce se spune despre mine în ambele situații, aș răspunde. Contează doar că eu am încredere în mine, știu cine sunt, care îmi sunt visurile. Iar cel mai important este că am simțit și simt doar energia pozitivă din partea tuturor.”, a spus David Popovici pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
Selfie cristiano ronaldo euro 2024 jpg
fani romani jpg
5 text transferuri jpg
4 text 1 Nita jpg
romania belgia jpg
romania belgia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net