Antrenorul de înot de la Dinamo, acuzat că a violat o fetiță de șapte ani, arestat. Prima reacție a clubului

Antrenorul de înot de la clubul Dinamo, suspectat inițial de violul unei fetițe de 7 ani, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat în fața magistraților, care au decis să-l aresteze preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Antrenorul de înot de la Dinamo a fost arestat / foto: arhiva
Antrenorul de înot de la Dinamo a fost arestat / foto: arhiva

Evenimentul a avut loc în data de 13 februarie 2024, în jurul orei 20:30, când mama copilei a sesizat Poliția cu privire la presupusul viol suferit de fiica sa în incinta unui bazin de înot al clubului, situat în Sectorul 2.

Agresiunea sexuală a fost săvârșită în timpul programului de muncă al antrenorului

Instructorul de înot, în vârstă de 20 de ani, angajat în cadrul clubului Dinamo, a fost bănuit de comiterea acestei infracțiuni în timpul programului său de lucru.

După reținerea sa inițială pentru 24 de ore, antrenorul a fost prezentat în fața autorităților judiciare, care au decis să-l aresteze preventiv pentru a continua ancheta.

Clubul Dinamo a luat măsuri imediate, reziliind contractul cu antrenorul și punând la dispoziția anchetatorilor imaginile de pe camerele de supraveghere.

De asemenea, clubul a subliniat că a încetat orice colaborare cu individul în cauză, interzicându-i accesul la interacțiunea cu minorii din club, fie aceștia sportivi de performanță sau amatori.

Tatăl lui David Popovici, reacție după acuzațiile de viol aduse instructorului

Tatăl lui David Popovici, care este șeful Academiei de Înot de la CS Dinamo, a reacționat în urma acuzațiilor de viol aduse unui antrenor al clubului.

Mihai Popovici, coordonatorul Academiei de Înot din cadrul Clubului Sportiv Dinamo, a exprimat punctul său de vedere în contextul scandalului izbucnit la entitatea din Șoseaua Ștefan cel Mare, unde unul dintre antrenorii de înot este suspectat că ar fi agresat sexual o fetiță de 7 ani.

CS Dinamo se confruntă cu o situație extrem de gravă, după ce un antrenor de înot în vârstă de 20 de ani a fost acuzat de abuz sexual asupra unei fetițe de 7 ani și a fost dus în fața autorităților de poliție.

Mihai Popovici, tatăl lui David Popovici și conducătorul Academiei de Înot de la CS Dinamo, a emis o primă reacție în legătură cu acest scandal.

El a declarat: „Ancheta este în curs, iar autoritățile fac tot posibilul să elucideze situația. Suntem extrem de vigilenți în ceea ce privește orice potențial incident de acest gen și suntem, probabil, cel mai transparent club din România, oferind părinților acces complet în tribună. Nu cred că există un nivel mai ridicat de transparență în această privință”, conform Gândul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net