Desi era pozitiv COVID-19, Novak Djokovic i-a primit pe reporterii „L'Equipe” în 18 decembrie!

Ultima actualizare:

Afacerea Djokovic e departe de a se fi încheiat. Cotidianul francez „L'Equipe” a dezvăluit că la sfârșitul anului trecut reporterii săi s-au întâlnit cu Novak Djokovic la Belgrad pentru a-i înmâna trofeul „Campionul campionilor 2021”. Problema este că acea întâlnire s-a produs la două zile după ce jucătorul de tenis sârb fusese depistat pozitiv cu COVID-19... Adică într-un moment în care acesta ar fi trebuit să stea izolat.

Novak Djokovic a fost desemnat sportivul anului 2021 de către „L'Equipe” (Foto: EPA-EFE)
Novak Djokovic a fost desemnat sportivul anului 2021 de către „L'Equipe” (Foto: EPA-EFE)

Participant la acea vizită, reporterul Franck Ramella a precizat că al său coleg, fotoreporterul Etienne Garnier, și-a instalat studioul său temporar într-unul din saloanele de la Novak Center, academia de tenis pe care campionul sârb o are la Belgrad. La întâlnirea care a durat 90 de minute, atât ziariștii, cât și Djokovic au purtat mască de protecție. Iar jurnalistul a precizat că atunci când a fost rugat să o dea jos, câteva clipe, pentru fotografii, sportivul a refuzat. De asemenea, acesta a subliniat faptul că la final Djokovic l-a bătut pe umăr și i-a spus: ”Îmbrățișați acest frumos oraș care este Parisul”. Și că sârbul ar fi adăugat că luni a făcut testul înainte de plecarea în Australia și că acesta ar fi ieșit... negativ!

Cotidianul francez a publicat fotografii de la întâlnirea cu Djokovic din 18 decembrie 2021
Cotidianul francez a publicat fotografii de la întâlnirea cu Djokovic din 18 decembrie 2021

Novak Djokovic e cap de serie la Australian Open 2022

La o zi după ce instanța a respins decizia de anulare a vizei de intrare în Australia pentru jucătorul sârb, Djokovic s-a antrenat, astăzi (marți, 11 ianuarie), la Melbourne Park. Acesta a fost văzut încălzindu-se în sala de forţă înainte de a intra într-o zonă rezervată jucătorilor şi de a se deplasa spre terenul central. Potrivit presei australiene, organizatorii l-au desemnat cap de serie numărul 1 la Australian Open 2022 pentru tragerea la sorţi care se va desfășura joi.

Tot azi, presa australiană a anunţat că Djokovic ar fi asigurat într-un formular că nu a călătorit în cele 14 zile premergătoare zborului său către Australia. Cu toate acestea, el ar fi părăsit Serbia pentru a se antrena în Spania în perioada Anului Nou.

Cu toate că judecătorul i-a permis lui Djokovic să pătrundă în Australia, în urma depistării unui viciu de procedură în timpul formalităților vamale, ministrul Imigrării din țara-continent ar putea decide o nouă anulare a vizei, pe baza prerogativelor de care dispune. Este de aşteptat ca acesta să se pronunţe curând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net