Victorie pentru Emma Răducanu. Hărțuitorul ei a fost condamnat

Ultima actualizare:

Emma Răducanu a avut parte de un episod cumplit anul trecut când un bărbat a hărțuit-o constant prezentându-se zi de zi în fața casei sale. Judecătorii au dat în sfârșit sentința. 

Victorie pentru Emma Răducanu. Hărțuitorul ei a fost condamnat
Victorie pentru Emma Răducanu. Hărțuitorul ei a fost condamnat

Individul care a hărțuit-o pe tenismena de origine română, Emma Răducanu anul trecut, a fost condamnat definitiv de către un tribunal din Marea Britanie. 

Potrivit autorităților, bărbatul a mers de trei ori la casa lui Răducanu, între 1 noiembrie și 4 decembrie, manifestând un comportament extrem de ciudat.

Acesta a fost surprins în timp ce împodobea un brad în grădina din fața casei jucătoarei de tenis, Ema Răducanu, și chiar i-a lăsat un cadou pe verandă.

De asemenea, individul a lăsat un buchet de flori cu un bilet în care-și exprima sentimentele față de Răducanu, iar cu altă ocazie, a desenat o hartă pentru a arăta cele „23 de mile” pe care le-a parcurs de acasă până la locuința tenismenei.

Bărbatul, originar din Nepal, a fost arestat după ce tatăl Emmei Răducanu a fost alertat de imaginile surprinse de camerele de luat vederi

În cazul individului care a hărțuit-o pe jucătoarea de tenis, judecătorul a dat un ordin de restricție de cinci ani și l-a condamnat la muncă în folosul comunității pentru 18 luni.

Individul nu are voie să iasă din casă vreme de opt săptămâni între orele 21:00 și 6:00 și va fi monitorizat cu o brățară electronică, notează metro.co.

Emma Răducanu a fost de-a dreptul îngrozită de individ

Jucătoarea de tenis, de origine română, Emma Răducanu, a vorbit despre experiența ei îngrozitoare de a fi urmărită de bărbatul care era de fapt un agent de livrare de la Amazon. Vedeta tenisului a declarat anul trecut pentru presa britanică că nu se mai simte în siguranță în propria ei casă.

Tatăl Emmei, Ian, l-a urmărit pe Magar cu mașina lui până la stația de autobuz, unde a sunat la poliție.

Am primit o notificare pe telefon de la soneria Nest. Spunea că cineva era în fața casei. Am ieșit afară și am văzut un bărbat care stătea pe trotuar. A început să fugă.”, a spus tatăl tenismenei. 

Emma Răducanu a devenit celebră anul trecut când a ajuns în turul patru al turneului său inaugural de la Wimbledon, la doar 18 ani și a fost clasată printre primele. 

Deși este româncă la origini, Emma Răducanu a crescut în Marea Britanie și este considerată prima britanică care s-a clasat atât de sus în ultimii 44 de ani.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net