Farul și Sepsi, față în față în Supercupa României. Când se dă lupta pentru trofeu

Ultima actualizare:

Farul Constanța și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe își dau întâlnire, sâmbătă, în Supercupa României, care se va juca de la ora 20.00, fiind televizată pe DigiSport, OrangeSport și PrimaSport. 

Oricare din echipe va câștiga își va trece în palmares cea de-a doua Supercupă (FOTO: Sportpictures)
Oricare din echipe va câștiga își va trece în palmares cea de-a doua Supercupă (FOTO: Sportpictures)

Cele două formații se vor duela la Ploiești, pe „Ilie Oană”, în încercarea de a-și adjudeca trofeul. Dacă în cazul campioanei României Gheorghe Hagi e neschimbat la „cârma” echipei, la câștigătoarea Cupei României tehnicianul italian Cristiano Bergodi a fost înlocuit de Liviu Ciobotariu.
La nivel valoric al lotului, constănțenii stau ceva mai bine, fotbaliștii „Regelui” depășind 21 de milioane de euro, în vreme ce covăsnenii abia dacă ating 16 milioane de euro. Cea mai bună cotă de la Farul Constanța o are mijlocașul Tudor Băluță, 2,8 milioane de euro, în vreme ce omologul său la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe este goalkeeper-ul Roland Niczuly, de 1,4 milioane de euro.

Urmează parcursul din competițiile europene și startul Superligii României

Dacă va reuși victoria, echipa lui Gheorghe Hagi și-ar trece în palmares cea de-a doua Supercupă a României din istorie, după triumful înregistrat, în anul 2019. Pe atunci, dobrogenii învingeau CFR Cluj cu 1-0. De cealaltă parte, Sespsi OSK Sfântu Gheorghe ar ajunge și ea la al doilea astfel de trofeu din istoria clubului, după ce covăsnenii au cucerit Supercupa României, anul trecut, tot în fața celor de la CFR Cluj, impunându-se cu 2-1 tot în fața grupării ardelene. 
Apoi, la scurt timp după deciderea Supercupei României, patru zile mai târziu, Farul Constanța își va începe aventura din cupele europene, urmând să primească, miercuri, 12 iulie, de la ora 20.30, vizita celor de la Sheriff Tiraspol, în manșa tur a primului tur din UEFA Champions League. În schimb, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va avea următorul duel, pe 14 iulie, în deplasare la Rapid, în cadrul primei runde din noul sezon al Superligii României. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Jackson si Jennifer Batten FOTO Getty Images (2) jpg
image
image
image
image
image
image
edi iordanescu sportpictures (2) webp
image png
bucurie romani jpg
fani romania frf ro jpg
Romania  Ucraina Euro 2024 Foto Inquam Photos  Stefan Constantin (6) jpg
bucuria romanilor dupa victoria cu ucraina jpg
3x3 bcr streetball jpg
andrei ratiu si fiica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net