Ieșire nervoasă fără precedent în tenis: a distrus trei rachete în câteva secunde

Ultima actualizare:

Un jucător de tenis bine clasat în ierarhia mondială a „sportului alb” a avut o ieșire nervoasă fără precedent pe terenul de joc, în cadrul turneului de la Montpellier.

Alexander Bublik câștigase titlul de la Montpellier, la ediția trecută (FOTO: EPA)
Alexander Bublik câștigase titlul de la Montpellier, la ediția trecută (FOTO: EPA)

Alexander Bublik (50 ATP) a fost personajul negativ în confruntarea cu Grégoire Barrère (75 ATP), scor 4-6, 7-6, 6-7, în cadrul rundei inaugurale a competiției din Franța. Mai exact, în tie-break-ul setului al treilea, pe când era condus cu 0-6 de către adversarul său, jucătorul kazah a cedat nervos și a început să lovească de pământ racheta pe care o avea, apoi s-a dus până la marginea terenului și a mai rupt alte două rachete de rezervă, totul în doar câteva secunde. Rând pe rând, tenismenul a izbit cu putere cu obiectele de pământ, spre uluirea tuturor celor care au asistat la scenă. Ieșirea nervoasă nu doar că nu l-a ajutat în deznodământul partidei, ci l-a pus și pe prima pagină a ziarelor internaționale, în urma modului în care și-a pierdut cumpătul și a spectacolului negativ pe care l-a oferit.

Era campion en-titre în competiția unde și-a ieșit din minți

În cele din urmă, Grégoire Barrère merge mai departe în competiție și îl va înfrunta, în turul următor, pe georgianul Nikoloz Basilashvili (87 ATP). Alexander Bublik era campion en-titre la Montpellier, de altfel și singurul său turneu câștigat, de-a lungul carierei. 
Cea mai bună clasare a jucătorului de 25 de ani a fost consemnată în luna februarie a anului trecut, când a reușit să ocupe cea de-a 30-a poziție în ierarhia ATP. Nici la dublu nu a stat rău, cel mai bun loc fiind 47, în toamna lui 2021, în prezent fiind pe 156. De altfel, aici a reușit să ajungă până în semifinalele de la Australian Open, în 2020 și chiar și finala de la Roland Garros, în 2021. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net