Imaginea care dovedește că Sabrina Voinea a fost furată! Americanii de la NBC îi iau apărarea: „Uitați-vă la călcâiul ei!”

#Jocurile Olimpice Paris 2024
Ultima actualizare:

Televiziunea americană NBC a difuzat o filmare care arată clar că gimnasta română Sabrina Voinea nu a făcut greșeala pentru care a fost penalizată cu 0,1 puncte în timpul exercițiului la sol.

Dezamăgirea se poate citi pe fața Sabrinei / foto: captura TVR
Dezamăgirea se poate citi pe fața Sabrinei / foto: captura TVR

„Privind călcâiul ei, se vede că nu a ieșit de pe covor. Și vă spun eu: nu a ieșit de pe covor!”, a afirmat un comentator al NBC.

Sabrina Voinea, care susține că a fost nedreptățită la Jocurile Olimpice de la Paris, a oferit marți o declarație exclusivă pentru Antena 3 CNN. 

Penalizarea Sabrinei la sol a șocat toată planeta

Ea a subliniat că nu a părăsit covorul, contrar afirmațiilor arbitrilor care au justificat penalizarea sa de 0,1 puncte cu o fotografie. Sportiva consideră că imaginea respectivă nu a fost realizată în timpul finalei de la sol de luni.

„Nu înțeleg de ce am fost penalizată. Poza utilizată pentru justificarea scăderii punctajului nu este de la prestația mea de luni. Mi-am executat exercițiul cât mai bine posibil, am reușit toate liniile acrobatice și nu am părăsit covorul. Am făcut tot ce am putut, dar se pare că arbitrele au văzut altceva și m-au penalizat cu 0,1 puncte. Imaginea folosită pentru a demonstra că am ieșit din covor nu era de ieri”, a explicat gimnasta.

Imaginile de la finala probei de sol de la Jocurile Olimpice confirmă că Sabrina Voinea nu a părăsit covorul.

„Poza respectivă a fost probabil realizată la finala pe echipe sau în prima zi a calificărilor, nu în ziua finalei de luni. Am analizat cu atenție întreaga prestație, atât eu, cât și mama și ceilalți, și nimeni nu a observat că aș fi ieșit de pe covor”, a adăugat Sabrina Voinea.

Nadia Comăneci s-a implicat să-i facă dreptate Sabrinei

După finală, Nadia Comăneci a discutat cu șefa arbitrelor pentru a afla motivul penalizării Sabrinei Voinea. „Am mers la șefa arbitrelor pentru a înțelege de ce Sabrinei Voinea i-a fost scăzută nota cu 0,1 puncte. Mi s-a spus că au o fotografie în care se vede doar un mic detaliu al călcâiului ei ieșind puțin din linie, dar eu nu am observat acest lucru”, a declarat Nadia Comăneci.

„În acea fotografie apare doar călcâiul, fără să se vadă costumul sau altceva. Deci, este o poză care nu reflectă corect realitatea și nu a fost făcută ieri”, a adăugat gimnasta.

Sabrina Voinea a menționat: „Mama se luptă foarte mult, a contactat pe toată lumea. (...) Știu că nu am greșit cu nimic. (...) Am fost complet dărâmată. Am stat, m-am odihnit și am plâns mult, pentru că știu că a fost cel mai bun exercițiu pe care l-am făcut.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net