Cum au arătat Nadia Comăneci și Bart Conner la nunta lor din 1996. Gimnasta a purtat o rochie în valoare de 150.000 de dolari

Nadia Comăneci (62 de ani) și Bart Conner (66 de ani) au spus „Da” în fața altarului în urmă cu 27 de ani, iar povestea lor de dragoste pare să nu aibă sfârșit. Nunta celor doi a avut loc pe data de 27 aprilie 1996, însă puțini sunt cei care își mai amintesc cum au arătat la marele eveniment.

Nadia Comăneci și Bart Conner s-au căsătorit în urmă cu 27 de ani / Foto: arhivă
Nadia Comăneci și Bart Conner s-au căsătorit în urmă cu 27 de ani / Foto: arhivă

Nadia Comăneci și Bart Conner s-au căsătorit în 1996. Rochia ei a valorat o avere

Nadia Comăneci și Bart Conner s-au cunoscut când ea avea 14 ani, iar el 17. Sportivul făcea parte din echipa de gimnastică masculină a Americii la acea vreme, în timp ce Nadia căuta să aibă o viață mai bună în Statele Unite. Zeița de Montreal, așa cum a fost supranumită de-a lungul timpului a avut o nuntă de vis cu alesul inimii ei, alături de care are și un fiu, pe Dylan Paul, născut în 2006.

„Am locuit cu toţii timp de o săptămână la Hotel Lido, rebotezat Hotel Nadia, deoarece îl ocupaserăm în întregime. Cununia în sine a fost ieşită din comun. O veche tradiţie populară spune că mirele sau mireasa se pot călca pe picior şi cine va călca va decide în casă.

Eu l-am tot călcat pe picior şi, când am făcut-o pentru prima data, m-a întrebat ce se întâmplase. E prea târziu, i-am şoptit în glumă, de acum o să am ultimul cuvânt”, povestea Nadia Comăneci în cartea ei, „Scrisori către o tânără gimnastă”.

La nunta ei, Nadia Comăneci a purtat o rochie de mireasă splendidă, creată de celebra Yumi Katsura.

„A fost o rochie superbă, pe care se aflau cusute manual 10.000 de perle. La vremea respectivă, a costat 150.000 $! Pentru mine însă, dincolo de valoarea financiară foarte mare, are o valoare sentimentală deosebită. Am fost foarte încântată să o revăd pe doamna Katsura, care, pe lângă faptul că este o creatoare de modă cunoscută, e şi o persoană deosebită”, mărturisea gimnasta pentru Libertatea, cu ceva timp în urmă.

Nadia Comăneci și Bart Conner la nunta lor / Foto: arhivă
Nadia Comăneci și Bart Conner la nunta lor / Foto: arhivă

Cum se menține în formă la cei 62 de ani

La cei 62 de ani, celebra gimnastă se menține într-o formă fizică demnă de invidiat. Aceasta spune că secretul ei este sportul, pe care îl practică zilnic și nu ezită să se antreneze la sala de fitness sau chiar și acasă.

„Fac mișcare cel puțin 30-40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness. Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică”, spunea aceasta în trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net