Nadia Comăneci a bifat primul tatuaj la 62 de ani. Cum arată și ce semnifică: „E un trend al campionilor olimpici”

Fosta gimnastă a României și-a luat fanii de pe Facebook prin surprindere în urma postării unei imagini cu un nou tatuaj pe care și l-a făcut. Din imaginea de mai jos se poate observa tatuajul făcut de Nadia Comăneci, regăsindu-se totodată o declarație în care îi este explicată simbolistica acestuia.

Nadia Comăneci / foto: social media
Nadia Comăneci / foto: social media

Nadia Comăneci a devenit una dintre cele mai bune sportive pe când avea doar 14 ani. În anul 1976 ea a fost prima gimnastă care a obținut nota 10 la Jocurile Olimpice de la Montreal. De atunci, sportiva a devenit una dintre emblemele țării noastre. 

Nadia Comăneci a bifat primul său tatuaj

Consacrata „Zeiță de la Montreal” a realizat o postare neașteptată pe pagina sa de Facebook în momentul în care a postat o fotografie cu noul tatuaj pe care și l-a făcut puțin mai sus de glezna piciorului. Mai concret, tatuajul reprezintă cel mai important capitol din viața sa de gimnastă: momentul în care a obținut nota 10 la Jocurile Olimpice de la Montreal. 

La cei 62 de ani ai săi, Nadia Comăneci a bifat primul său tatuaj. Are o importanță aparte pentru fosta gimnastă, care a luat această decizie pentru a marca, celebra și onora primul 10 olimpic obținut acum 48 de ani. 

Design-ul a fost realizat unicat pentru ea, și se declară extrem de mândră să-și poarte primul tatuaj care semnifică cel mai important moment din viața și cariera ei de gimnastă.

Tatuajul Nadiei Comăneci / foto: Facebook
Tatuajul Nadiei Comăneci / foto: Facebook

„Este un design creat special pentru mine. Este permanent. Eu mi-am dorit un astfel de tatuaj de multă vreme, ceva care să reprezinte toate lucrurile importante care se regăsesc în acest tatuaj: Girl Power, Break the ice, Hard work, Be unique etc.

Eu deja l-am făcut ieri şi pot spune că îl port cu foarte mare mândrie. Este un trend al campionilor olimpici să-şi facă cercurile olimpice tatuate. Eu mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00”, a spus Nadia Comăneci, potrivit orangesport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net