Imperiul imobiliar al Simonei Halep crește văzând cu ochii

Simona Halep devine, ușor-ușor expertă în afaceri imobiliare. După hotelurile de la munte și de la mare, sau după casele cumpărate la Constanța, București sau Snagov, ea construiește un bloc în ”buricul” Bucureștiului, pe Calea Floreasca. ”Șef de șantier” e chiar soțul ei, Toni Iuruc.

image
Simona Halep, învingătoare și în tenis și în afaceri (FOTO: EPA)

Cu o avere de 37.950.241 dolari câștigată doar din tenis, sumă la care se adaugă multe alte milioane de dolari proveniți din diversele contracte publicitare, Simona Halep este cel mai bogat sportiv în activitate din România. Chiar dacă are viitorul asigurat pentru două generații, Simona știe că banii sunt făcuți să circule și, dacă se poate, să fie înmulțiți. Iar ea profită din plin de sfaturile celor mai experimentați în afaceri decât ea, precum Ion Țiriac sau soțul ei, Toni Iuruc. Astfel, o mare parte din avere și-a investit-o în imobiliare, iar portofoliul familiei Halep crește pe zi ce trece. Cea mai recentă construcție este un bloc care se înalță pe zi ce trece pe calea Floreasca din București, într-o zonă exclusivistă a Capitalei.

image
Blocul pe care Simona Halep îl construiește în București (FOTO: Blitz)

Pentru că Simona este ocupată cu meseria ei, tenisul, sportiva a delegate atribuțiile de ”șef de șantier” soțului său, Toni Iuruc. Acesta are experiență în astfel de afaceri, pentru că așa și-a clădit și el averea, astfel că merge aproape zilnic pe șantier unde discută cu muncitorii și îi corectează atunci când crede că este nevoie. Pentru că traficul din București este de multe ori un coșmar, omul de afaceri a decis, se pare, să-și angajeze șofer pe limuzina de 150.000 de euro pe care o are.

image

Acest bloc care va fi dat în folosință cel mai probabil în primăvara anului viitor, este doar cea mai recentă investiție pe care Simona Halep și soțul ei au făcut-o în București sau în împrejurimi.

image
Toni Iuruc vorbește zilnic cu muncitorii de pe șantier (FOTO: Blitz)

Ei au mai renovat o vilă superbă în cartierul Primăverii, dar și-au construit și două vile pe un teren de 10.000 de metri pătrați pe malul lacului Snagov. Acolo, dubla campioană de Grand Slam și-a construit și un teren de tenis cu o suprafață identică aceleia de la turneele din SUA, astfel încât pe parcursul verii să se poată pregăti în liniște pentru a participa cu succes la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Vilele au fost gata încă de la începutul acestei veri, astfel că acolo s-a organizat și petrecerea de logodnă a fostului lider mondial cu Toni Iuruc. Din păcate pentru jucătoarea noastră, acesta a fost cam singurul moment fericit pentru ea din vară, deoarece accidentările suferite de-a lungul sezonului i-au compromis șansele de a cuceri vreun trofeu în sezonul 2021, pe care l-a încheiat doar cu o singură finală jucată, cea de la Transylvania Open.

image
Simona Halep, cu trofeul acordat finalistei de la Transylvania Open (FOTO: Sportpictures)

Simona Halep are mai multe hoteluri

Simona Halep s-a lansat puternic în afacerile imobiliare. Cele mai noi proprietăți au fost inaugurate în acest an, la Mamaia. Acolo ea și familia sa au construit un complex rezidențial, cu apartamente de închiriat, Lotus Studios. Complexul se află zona Mamaia Nord, aproape de cluburile Nuba, Fratelli și Loft. Dar jucătoarea noastră are și alte proprietăți, în Constanța, la București sau la munte. Prima sa investiție imobiliară a fost făcută în Poiana Brașov, în 2017, prin achiziționarea Pensiunii Drachenhaus, o construcție de 4 stele și 24 de spații de cazare. De asemenea, așa cum informa adevarul.ro la vremea respectivă, în cei două milioane de euro plătiți a intrat și hotelul Drachenhaus, situat în centrul istoric din Brașov.

image
Lotus Studios, complexul ridicat de familia Simonei Halep în Mamaia (FOTO: Facebook/ Lotus Studios)

Simona va juca trei turnee în ianuarie

Ocupantă a locului 20 mondial, Simona Halep se pregătește în țară pentru noul sezon. Acesta va începe în chiar primele zile ale anului 2022. Așa cum a anunțat jucătoarea noastră, ea s-a înscris la trei turnee australiene, care îi vor ține ocupată toată luna ianuarie. Astfel, ea va pleca în Australia în jurul Anului Nou, pentru că prima competiție la care s-a înscris va începe la 4 ianuarie 2022. Este vorba de turneul WTA 250 de la Melbourne, care se va desfășura până pe 9 ianuarie. Apoi, va zbura la Sydney, unde va participa la turneul WTA 500 care va avea loc în orașul australian între 10 și 15 ianuarie. De acolo se va întoarce la Melbourne, pentru a lua parte la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Acesta e programat în perioada 17-30 ianuarie și ar putea reprezenta momentul revenirii jucătoarei noastre în Top 10 WTA. Simona va fi însoțită a Antipozi de noua ei echipă, formată din antrenorii Adrian Marcu și Daniel Dobre, dar și din preparatorul fizic Theo Cercel, revenit alături de ea după un an de separare.

image
Simona Halep va avea o lună ianuarie 2022 plină (FOTO: EPA)
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet (5) jpg
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
andreea banica
FotoJet jpg
romanca rechin 2 png
iolanda anamaria babau jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona halep birmingham jpg
colaj accident british grand prix jpg
colaj eugenie bouchard jpg
octavian popescu jpeg
mihai leu campionatul national de raliu jpeg
roland stanescu jpg