Irina Begu, victorie senzațională la Miami: a eliminat-o pe principala favorită

Victorie excepțională reușită de Irina Begu în turul secund la Miami! Românca a eliminat-o pe principala favorită, belarusa Arina Sabalenka.

Irina Begu, la Miami (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Irina Begu, la Miami (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

În turul secund al turneului de la Miami, Irina Begu a produs surpriza competiției, învingând-o cu scorul de 6-4, 6-4 pe a cincea jucătoare a lumii și cap de serie numărul 1 la Miami Open, Arina Sabalenka, din Belarus. Meciul a fost unul deosebit reușit de jucătoarea noastră. Irina nu și-a pierdut nici măcar o dată serviciul, singurul moment mai complicat pe propriul serviciu fiind la începutul setului secund, când a salvat trei mingi de break. În rest, a mers ceas și rezultatul s-a văzut pe tabelă.

Momentele decisive ale meciului s-au înregistrat în primul set, când Irina a reușit un break la scorul de 3-3 și în al doilea, când românca a reușit, de asemenea, un break, la scorul de 1-1. Au fost sclipirile care au decis învingătoarea unei partide care s-a încheiat după o oră și 41 de minute de joc.

Următoarea adversară a Irinei Begu va fi o altă jucătoare din Belarus, Aliaksandra Sasnovici, ocupanta locului 60 WTA. Aceasta a eliminat-o în turul secund pe rusoaica Daria Kasatkina, clasată pe locul 29 WTA şi cap de serie numărul 25, scor 7-6 (5), 6-4.

Prin calificarea în turul al treilea, Irina și-a asigurat un premiu de 54.400 de dolari şi 65 de puncte WTA. Cu acestea, românca a urcat deja șase locuri în clasamentul live, unde a ajuns deocamdată pe poziția 64.

Sorana Cîrstea și Gabriela Ruse vor juca vineri în turul secund

Tot în turul secund vor juca, vineri, Sorana Cîrstea și Gabriela Ruse. Cîrstea o va întâlni, de la ora 17.00, pe chinezoaica Shuai Zhang, iar Ruse pe kazaha Ekena Rybakina, de la ora 18.30.

Simona Halep, care ar fi trebuit să joace în turul doi joi seară s-a retras cu câteva ore înainte meciului, din cauza unei accidentări la coapsa piciorului stâng. Ea va lipsi și de la Charleston și din echipa de Fed Cup a României, adică va reveni peste o lună pe teren.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net