Novak Djokovic, prins cu minciuna. A spus că era bolnav, dar premia copii

Avocații lui Novak Djokovic au depus la dosar dovezi că tenismenul a fost depistat pozitiv la 16 decembrie 2021. Totuși, liderul clasamentului ATP a participat la festivități oficiale și pe 16 decembrie și pe 17 decembrie. Fără mască.

Novak Djokovic (FOTO: EPA)
Novak Djokovic (FOTO: EPA)

Se încurcă lucrurile pentru sârbul Novak Djokovic. În încercarea de a intra cu orice preț în Australia, deși nu e vaccinat, el a început să mintă. S-a dovedit deja că principala lui probă, aceea că s-a îmbălnăvit de Covid-19 chiar înainte cu două săptămâni de plecarea în Australia, deci nu mai avea nevoie de vacin, cade. Pentru că, deși avocații săi au spus că el a fost testat pozitiv la 16 decembrie înainte de a ajunge în Australia, a participat la evenimente publice în zilele care au urmat; fiind alături de tineri jucători care nu au purtat mască.

Concret, Novak Djokovic a participat a doua zi, fără mască, la o ceremonie la Belgrad în onoarea tinerilor jucători sârbi, potrivit unei postări a Federaţiei de Tenis din Belgrad pe reţelele sociale. Într-o postare difuzată pe 17 decembrie la finalul zilei, Federaţia de Tenis din Belgrad a anunţat pe pagina sa de Facebook că "cel mai bun tenismen de pe planetă" şi "deţinător a 20 de titluri de Grand Slam" a acordat cupe şi diplome tinerilor jucători.

Pe 16 și pe 17 decembrie a participat la ceremonii publice, deși ar fi trebuit să fie bolnav

"Doar copiii premiaţi au participat la premierea care a avut loc în centrul de tenis Novak” din Belgrad "din cauza măsurilor sanitare legate de pandemia de coronavirus". Postarea conţine mai multe fotografii cu Djokovic alături de oficialii federaţiei şi în jur de 20 de adolescenţi, toţi fără mască. De altfel, majoritatea presei sârbe a scris despre ceremonia din 17 decembrie. Djokovic a participat şi cu o zi înainte, în ziua corespunzătoare testului său pozitiv, la un alt eveniment public: prezentarea unui timbru omagial de către poşta sârbă. El însuşi a postat o fotografie în acest sens pe Instagram.

Djokovic a mers în Australia la jumătatea săptămânii trecute după ce a obţinut o scutire medicală de la obligaţia de vaccinare pentru a participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului. Însă viza i-a fost anulată la sosire şi de atunci se află într-un hotel de carantină din Melbourne, unde aşteaptă examinarea apelului său luni.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
FotoJet (5) jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg