Prima „apariție publică” a lui Michael Schumacher din ultimii 11 ani. Cum arată fostul pilot, la peste un deceniu de la accident. FOTO

Ultima actualizare:

Michael Schumacher, legendarul pilot de Formula 1, în vârstă de 55 de ani, a avut recent prima sa apariție publică după accidentul grav de schi din 2013, potrivit presei internaționale.

Michael Schumacher a suferit un teribil accident în 2013 / foto: Getty
Michael Schumacher a suferit un teribil accident în 2013 / foto: Getty

Informația a fost transmisă de publicația britanică Daily Mail, care menționează prezența lui Schumacher la un eveniment important din viața familiei sale, însă fără a oferi detalii precise despre starea de sănătate a fostului sportiv.

Mai exact, Michael Schumacher a participat la nunta fiicei sale, Gina Schumacher, care a avut loc recent. Gina, în vârstă de 26 de ani, s-a căsătorit cu omul de afaceri german Iain Bethke.

Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns și privat, pe insula Mallorca, unde familia Schumacher deține o proprietate.

În ciuda discreției păstrate în jurul evenimentului, prezența tatălui ei, Michael, a fost confirmată, dar fără a se oferi detalii despre modul în care fostul pilot a fost implicat sau cum se simte după accidentul care i-a schimbat viața.

Niciunul dintre invitații de la nunta fiicei lui Michael Schumacher nu au avut voie să facă fotografii

Organizatorii nunții au impus o regulă strictă pentru toți invitații prezenți: aceștia au fost nevoiți să își lase telefoanele mobile la intrare, pentru a evita ca fotografii sau filmări neautorizate să ajungă în spațiul public.

Chiar și așa, unii paparazzi au reușit să surprindă câteva imagini de la distanță, iar fotografiile au fost ulterior publicate pe rețelele sociale.

Aceste imagini au generat un interes crescut, având în vedere reaparitia publică a lui Michael Schumacher, despre care se știu foarte puține informații în ultimii ani din cauza accidentului și a procesului său de recuperare.

Și fiul lu Michael Schumacher urmează să se căsătorească

Pe lângă acest eveniment, se preconizează și un alt moment important pentru familia Schumacher. Mick Schumacher, fiul lui Michael și un pilot de Formula 1 promițător, urmează și el să se căsătorească în viitorul apropiat. Mick s-a logodit recent cu Laila Hasanovic, iar fanii familiei așteaptă cu nerăbdare detalii despre nunta celor doi.

Această perioadă marchează momente semnificative în viața familiei Schumacher, oferindu-le o rază de speranță și bucurie în ciuda provocărilor prin care au trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ianis hagi facebook jpg
Andres Iniesta (EPA) jpg
Antrenament nationala Romania (Sportpictures) jpg
dan petrescu facebook jpg
Monica Niculescu si Gabriela Ruse (Facebook) jpg
Otelul Craiova (Sportpictures) jpg
gica hagi facebook jpeg
maldini daniel epa efe h 57194207 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net