Primul mesaj transmis de Novak Djokovic din carantină

Liderul clasamentului mondial ATP, sârbul Novak Djokovic, a rupt tăcerea care părea să se fi instaurat de la startul scandalului de la granița australiană. El va afla luni dacă va putea intra în Australia sau nu.

Novak Djokovic (FOTO: EPA)
Novak Djokovic (FOTO: EPA)

Novak Djokovic a postat un prim mesaj în social media, la două zile după ce a fost dus la un hotel folosit drept centru de carantină, în Melbourne.

"Mulţumesc persoanelor din lumea întreagă pentru sprijinul necontenit. Îl pot simţi şi este foarte apreciat", a scris Djokovici pe Instastory.

image

El a transmis, într-un mesaj separat, și un gând cu ocazia Crăciunului pe rit vechi, pe care îl face pentru prima dată departe de familie sau măcar de cineva din echipă: "Pace Domnului. Hristos s-a născut. Crăciun Fericit. Dragostea Domnului să vă întărească şi să vă umple inimile de bucurie".

Sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. - 15.00, ora României), Nole a fost ţinut în aeroport peste opt ore. Atunci s-a declanșat ceea ce se cheamă generic scandalul Novak Djokovic. După ce ce i-a fost anulată viza care fusese acordată de organizatorii Australian Open pe baza unor scutiri medicale consierate dubioase, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, folosit ca un centru de detenţie pentru imigranţi, până când va putea părăsi ţara. El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.

Până atunci, joi, tatăl său, Srdjan, a organizat un miting de protest la Belgrad, acuzând autoritățile australiene că îi țin băiatul ”la închisoare”. Chiar dacă guvernul australian a anunțat că sportivul poate pleca oricând în orice parte a lumii dorește, singura interdicție fiind aceea de a intra în Australia, părinții lui Djokovic sunt ferm convinși să totul e o conspirație și că fiul lor este închis.

Soția jucătorului, Jelena, aflată cel mai probabil la Monte Carlo, acolo unde și-a stabilit reședința tenismenul, a postat un mesaj de susținere pe Instagram.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
Goncalo Ramos, Getty jpg
Lionel Messi, Getty Images jpg
Maroc   Spania, Getty Images jpg
318310710 471139878468439 9093380521482870357 n (1) jpg
Portar Croatia, Getty jpg
CR7, Getty Images jpg