Românii vor să cucerească Londra în ringul din Harrow

Astăzi este ziua cea mare pentru cei aproape 28 de sportivi campioni și vicecampioni veniți din România, Olanda, Brazilia, Cipru, Republica Moldova, Londra și UK pentru a se lupta pentru prețioasa centură Kombat London. Florin Lambagiu și-a întâlnit ieri adversarul, pe Rodrigo Mineiro - un luptător brazilian de temut, cu 19 victorii în palmares.

Florin Lambagiu (dreapta) va avea un adversar brazilian
Florin Lambagiu (dreapta) va avea un adversar brazilian

De la ora 17.00 se va disputa cea de-a doua ediție a galei MMA Kombat London. Organizată în Harrow, oraș aflat în nord-vestul Londrei, gala va avea un oaspete de seamă: chiar primarul din localitate va asista la lupte. După aproape patru săptămâni de pregătiri intense, cu o logistică bine pusă la punct de o echipă profesionistă,  John Smith organizatorul evenimentului alături de prezentatorul Dave O'Donnell vor deschide show-ul la care sunt invitați peste 4.000 de spectatori.

28 de campioni și vicecampioni din țări precum Olanda, Brazilia, Cipru, Londra, UK, Republica Moldova se vor lupta pentru centură. De la noi vor urca în ring Marian Rusu, Florin Lambagiu, Marius Munteanu, Sebastian Lataniuc, Marian Lăpusneanu, Anghel Cardos, Andrei Leuștean, Mindaugas Mikaliak, Vlăduț Andrei, Mezdrea Nicolae, Alin Nechita, Zlatev Nikola, Daniel Dragomir, Tolea Ciumac, Constantin Florea, Andreea Gutu.

Centurile sunt pregătite și își așteaptă noii stăpâni
Centurile sunt pregătite și își așteaptă noii stăpâni

Celebrul Rambo din Moldova, Florin Lambagiu,  care la vârsta de 27 de ani este campion mondial la KickBox și are 17 victorii în palmares, se va bate cu fiorosul Rodrigo Mineiro - un luptător brazilian de 31 de ani, cu 19 victorii, din care 17 câștigate prin KO. Cei doi s-au întâlnit aseară la cântarul oficial. „Intru în gală cu gândul să câștig! E a doua oară când particip la Kombat London. La prima gală m-am bătut cu un olandez și am castigat în repriza a doua prin KO. Diseară mă bat cu Rodrigo Mineiro. E un sportiv bun, s-a mai bătut cu români, își face bine treaba dar eu mă descurc mult mai bine. Am o superstiție: nu urmăresc meciurile adversarilor. Mă bazez pe mine și nu mă interesează să văd tactica lor”, a spus Florin Lambagiu.

În acest ring se vor naște noii campioni
În acest ring se vor naște noii campioni

RAMBO din Moldova s-a pregătit asiduu. Trei antrenamente pe zi, șase zile din șapte. Vrea să plece din Londra cu centura, iar cel mai mare susținator al său este băiețelul său. „Mă pregătesc ca de obicei. Fac încălzirea, încerc să mă odihnesc bine, mă hidratez mult. Când intru în ring, îmi fac o cruce de fiecare dată. Apoi știu care e scopul meu. Mi-l țintesc de la început: să câștig și să îmi fac fericită familia de acasă. Un meci câștigat însemnă bunăstare pentru familia mea. Orice meci câștigat mă duce spre succes și mă poziționează unde trebuie”, a mai spus Florin Lambagiu, alias Rambo.

Primarul din Harrow, invitat special al galei

Gala din seara aceasta va avea mulți invitați speciali printre care și primarul din Harrow. Ramji Chauha vine la invitația lansata de John Smith, organizatorul galei care a avut grijă să aibă asigurată cea mai mare securitate. „Suntem onorați să avem persoane importante la evenimentul nostru. Securitatea va fi asigurată de VIP Close Security, avem 30 de agenți de securitate. Totul este sigur”, a spus John Smith.

John Smith, un veteran în organizarea de gale profesioniste
John Smith, un veteran în organizarea de gale profesioniste

Conform organizatorilor, la gală vor fi peste 4.000 de spectatori. Vor fi 70 de mese VIP, 3 baruri cu răcoritoare, dintre care unul în exterior, 3 tone de gheață, 5.000 de băuturi răcoritoare, 4 sortimente de whisky, 4 tipuri de vin și 4 mărci de bere. Sportivii au avut condiții de VIP: un bucătar care s-a ocupat să le prepare mâncăruri alese sportivilor, li s-a pus la dispoziție transport VIP, cazare la hoteluri de 4 stele din Londra, le-a fost asigurată deplasarea cu avionul și le-au fost decontate toate cheltuielile pentru această gală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Halep jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net