Se retrage temporar: o fostă lideră a tenisului feminin va deveni mamă

După ce a demonstrat că poate fi cea mai bună jucătoare a lumii în „sportul alb”, Naomi Osaka (47 WTA) a anunțat că se va dedica unei alte ipostaze importante în viața ei. Jucătoarea japoneză va deveni mamă și că va sta deoparte de circuitul feminin de tenis, cel puțin până în 2024. 

Simona Halep a învins-o pe Naomi Osaka, în optimi, la Australian Open, în 2018 (FOTO: Getty Images)
Simona Halep a învins-o pe Naomi Osaka, în optimi, la Australian Open, în 2018 (FOTO: Getty Images)

„E puțin spus că ultimii ani au fost interesanți, dar am descoperit că vremurile cele mai pline de provocări pot fi și cele mai distractive. Lunile petrecute departe de sport mi-au oferit o altfel de iubire și apreciere față de sportul căruia mi-am dedicat viața. Mi-am dat seama că viața este atât de scurtă și nu iau niciun moment ca și cum mi s-ar cuveni, fiecare zi este o nouă binecuvântare și o aventură. Știu că mă așteaptă atâtea chestii în viitor, un lucru pe care îl aștept cu nerăbdare este ca al meu copil să-mi vadă unul dintre meciurile mele și să spună cuiva «Asta este mama mea». 2023 va fi un an plin de lecții pentru mine și sper să ne vedem la începutul anului următor, pentru că voi fi la Australian Open 2024. Vă iubesc infinit pe toți. 
Notă: Nu cred că există o cale perfect corectă de urmat în viață, dar întotdeauna am simțit că dacă mergi înainte cu intenții bune, îți vei găsi drumul, în cele din urmă”
, a transmis Naomi Osaka. 

Fosta lideră mondială formează un cuplu cu un rapper american, Cordae Amari Dunston, în vârstă de 25 de ani. De numele lui Naomi Osaka se leagă o serie de realizări, atât în plan sportiv, cât și uman. În urmă cu doi ani, japoneza a devenit cea mai bine plătită sportivă din întreaga lume, fiind totodată purtătoare de cuvânt împotriva rasismului. Cvadruplă campioană de Grand Slam, Naomi Osaka a intrat într-un con de umbră, după retragerea de la turneul din Tokyo, din toamna anului trecut, când durerile abdominale i-au dat mari bătăi de cap, sportiva dedicându-se regăsirii liniștii interioare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
cub horoscop iertare png
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg