Seară de coșmar pentru Bölöni, în liga secundă franceză

Echipa lui Ladislau Bölöni a avut un meci interzis cardiacilor, luni, în Liga a II-a din Franța. Cu toate că a condus-o pe Guingamp cu 3-1, acasă, Metz a avut apoi trei jucători eliminați și a încasat cinci goluri! O răsturnare de situație și un scor final de 6-3 pentru oaspeți, cum greu ar fi putut fi prevăzute, chiar și într-un eșalon secund.

Ladislau Bölöni a avut un meci de infarct (FOTO: Profimedia)
Ladislau Bölöni a avut un meci de infarct (FOTO: Profimedia)

Practic, fericirea grupării antrenorului român a durat 31 de minute, apoi necazurile s-au dezlănțuit unul după altul pentru Metz. Problemele au început când unul dintre jucători a fost eliminat – mai întâi a primit un „galben” și imediat pe al doilea, pentru comportament nesportiv. Nici prelungirile primei reprize n-au fost mai blânde, Metz pierzând încă un jucător, iar oaspeții reușind să recupereze din scor și să intre la vestiar la egalitate, 3-3. Repriza a doua a mai adus o eliminare pentru gazde și trei goluri ale oaspeților consemnând, fără doar și poate, o seară de coșmar pentru gruparea lui Bölöni.

„Ia-ți fluierul și ascunde-l!”

„Clar, limpede, din cauza arbitrului am pierdut. Domnul care era acolo, nu-l numesc arbitru, a făcut show. Din păcate, a distrus nu doar rezultatul, ci și munca multor oameni. Am început bine, dar cum se poate să fluieri acel prim penalti (n.r. două dintre golurile lui Guingamp au fost din penalti). Apoi, cartonașul galben al lui Kouyate (n.r. primul eliminat) e extrem de îndoielnic. Nu-l atinge pe adversar, care joacă teatru, urlă, plânge.

Al doilea penalti și eliminarea... No comment. Ia-ți fluierul și ascunde-l să nu-l mai vedem vreodată! Uită de el! În minutul 20, trebuia să avem 3-0, în mod normal. Dacă ești arbitru, trebuie să ai și puțină pedagogie. Apoi Oukidja a fost dat afară pentru nimic. Zero erori! Va lua patru meciuri de suspendare, cinci. Iar acest arbitru va fi acasă, liniștit”, s-a dezlănțuit Ladislau Bölöni, după meci, pentru „Le Républicain Lorrain”.

Metz e la mijlocul clasamentului din liga secundă franceză, la cinci puncte de lider, cu trei victorii, două remize și trei înfrângeri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net