Simona Halep defilează pe iarbă, la Birmingham: e în sferturi

Ultima actualizare:

Simona Halep pare că se simte perfect pe iarbă și în 2022, la fel cum a făcut-o și acum trei ani, când a cucerit titlul la Wimbledon. Ea s-a calificat în sferturi la Birmingham după o victorie rapidă.

Simona Halep avansează la Birmingham (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Simona Halep avansează la Birmingham (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

În turul secund al turneului de la Birmingham, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-3, 6-2 pe britanica Harriet Dart, locul 106 WTA, la capătul unui meci care a durat o oră şi două minute și care s-a aflat mereu la discreția jucătoarei noastre. De altfel, la finalul partidei ea a recunoscut că s-a simțit excelent pe teren. ”Mă simt excelent! Am jucat mai bine decât în meciul precedent. Nu este uşor să joci împotriva ei. Îmi cer scuze, am mai jucat o dată cu ea, acum doi ani, dar am uitat. Nu am o memorie bună. A fost greu pe iarbă, pentru că ea este obişnuită cu această suprafaţă. Dar sunt fericită cu modul în care am jucat. Focul îl am, rămâne de văzut cum este jocul meu. Dau totul de fiecare dată când intru pe teren şi abia aştept să joc mai multe meciuri, să ajung la sentimentul pe care l-am avut în 2019. Mă simt din ce în ce mai bine. Ştiu că următoarea mea adversară, Katie Boulter, serveşte foarte bine, aşa că va fi greu să returnez mingea. Fiecare meci e dificil pe iarbă, nu ştii la ce să te aştepţi. Dar sunt pregătită şi voi lupta pentru victorie”, a spus Simona Halep după meci, potrivit digisport.ro.

Românca, ocupantă a locului 20 în lume și cap de serie numărul 2, va juca în sferturile de finală contra britanicei Katie Boulter, o sportivă situată pe locul 141 WTA. Meciul va avea loc vineri, la o oră care urmează să fie stabilită.

Tot în sferturile de finală s-a calificat și Sorana Cîrstea. Clasată pe locul 36 şi favorită 6, ea a învins-o în turul secund cu scorul de 6-1, 6-1 pe sârboaica Aleksandra Krunic, numărul 103 mondial. Următoarea adversară a Soranei va fi croata Donna Vekic, care e pe poziția 92 în lume și care a ajuns pe tabloul principal după ce a trecut de calificări, acolo unde a învins-o în meciul decisiv pe Gabriela Talabă Lee.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Denis Dragus (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Kosovo Romania (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
Ionel Ganea. FOTO Mediafax Foto / Sebastian Tătaru
alexoi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net